Hoeslaken ledikant Witlof for Kids

Witlof for Kids ledikant hoeslakens zijn vaak bedrukt met sfeervolle, bloemerige prints. De ontwerpen zijn meestal heel uniek. Vrijwel elk ledikant hoeslaken van Witlof for Kids is verkrijgbaar in de afmetingen 60 x 120 cm en 70 x 140 cm. Meestal kun je dus zelf kiezen welk formaat hoeslaken voor een ledikant je wilt hebben. Bekijk hier onze Witlof for Kids hoeslakens!

Lees meer...

Comfortabel Witlof for Kids hoeslaken voor een ledikant

Witlof for Kids ledikant hoeslakens zijn niet alleen mooi, maar ook heel comfortabel. Vanwege de hygiëne en om overmatige transpiratie te voorkomen, is een goede vochtabsorptie belangrijk voor een hoeslaken voor een ledikant. Witlof for Kids hoeslaken zijn allemaal heel comfortabel. Vrijwel elk Witlof for Kids hoeslaken voor een ledikant is gemaakt van poplin katoen dat lekker zacht aanvoelt en goed vocht opneemt.

Over Witlof for Kids

Veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel bij Witlof for Kids. Dat geeft jou als ouder of verzorger gemoedsrust. Jij hoeft je hier dan niet meer mee bezig te houden. Op deze manier wil Witlof for Kids jou ondersteunen bij de zorg voor je baby. Witlof for Kids hoeslakens en andere textielproducten zijn gemaakt van OEKOTEX 100 gecertificeerde materialen. Dit betekent dat de desbetreffende artikelen geen stoffen bevatten die de gezondheid van je baby kunnen schaden. Verder zijn Witlof for Kids artikelen gemaakt met oog voor het milieu. Niet alleen de artikelen van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die het milieu kunnen schaden. Ledikant hoeslakens van Witlof for Kids zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde artikelen meestal nog diezelfde dag op de post. In de meeste gevallen krijg jij het hoeslaken dan de volgende dag al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het betreffende hoeslaken voor een ledikant van Witlof for Kids bij ons op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van hoggwaardig materiaal en sluit goed aan om het matras.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant van je kindje. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en sluit goed aan.

  31,95

  29,95

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Hoeslaken Off White 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.
  25,95
6 Resultaten
Trustpilot