Jollein luieretui

Wie voort korte uitstapjes geen zin heeft om een grote verzorgingstas mee te nemen, kan kiezen voor een luieretui. Dit biedt de basis opbergmogelijkheden van een verzorgingstas. Zo neem je wel de luiers mee en vaak ook billendoekjes maar dan in kleine aantallen. Het is op die manier eenvoudiger mee te nemen. Bij Babypark hebben we enkel A-merken in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook luieretuis van Jollein. Een team van prijsmeters controleert voor ons de prijzen en zorgt ervoor dat wij altijd de scherpste aanbiedingen hebben. We geven dan ook de laagsteprijsgarantie op ons hele assortiment. Vind je het 2 weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons assortiment Jollein luieretuis en bestel ze ook voordelig vanuit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment luieretui Jollein

De Jollein luieretuis zijn te bestellen in verschillende kleuren. Zo hebben wij een schitterende Jollein luieretui in cognac kleur die je eenvoudig schoon kan maken met een vochtige doek. Door gebruik te maken van een luieretui berg je de luiers netjes op in jouw tas en verfrommelen ze niet. Wanneer ze nodig zijn weet je ze razendsnel te vinden en gaat het verschonen van jouw kindje sneller en comfortabeler. Naast de mooie luieretuis van Jollein hebben we uiteraard van nog veel meer A-merken mooie en praktische luieretuis. Via de zoekfilters kun je ook snel op de gewenste kleur zoeken zodat het mooi aansluit op de rest van jouw uitrusting.

Bestellen Jollein luieretui

Wij bieden de etuis niet alleen tegen de laagste prijs, wij verzenden ook gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is. Daarnaast leveren we ook snel. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Kom je liever eens shoppen in een van onze 10 megastores dan ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Zoe Luieretui Black

    Deze Jollein Zoe Luieretui Black is ideaal wanneer je op pad gaat met je baby! Bewaar de luiers en billendoekjes in de etui en doe de etui in je tas. De luieretui is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    14,95
1 Resultaten