kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Basicline kinderstoel

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Basicline kinderstoelen. Wil je weten of een Basicline kinderstoel voldoet aan jouw wensen voor een kinderstoel? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving. Je bestelling plaats je eenvoudig via deze webshop. De Basicline kinderstoel wordt dan gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees meer...

Praktisch voor elke dag

De Basicline kinderstoelen zijn geschikt voor iedere dag. Als je de kinderstoel hebt gebruikt kun je hem eenvoudig schoonmaken. Er zijn geen randen waar viezigheid in gaat zitten. Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje stevig vast. Bovendien voldoen alle Basicline kinderstoelen aan de Europese veiligheidsnormen.

Inklapbaar

De kinderstoel is inklapbaar zodat je hem gemakkelijk op kunt bergen als je hem niet gebruikt of mee kunt nemen naar een plek waar geen kinderstoel is. Zo heb je ook in de tuin of op de camping veel plezier van een Basicline kinderstoel.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline London Kinderstoel Blank

    De Basicline London Kinderstoel Blank is met het ruime eetblad een fijne zitplaats voor je kindje vanaf het moment dat hij / zij kan zitten. De inklapbare kinderstoel neemt weinig ruimte in beslag als je hem niet gebruikt.

    110,-

    99,99

1 Resultaten