kidsriver kinderstoel, kinderstoel kidsriver, kidsriver kinderstoelen

Kidsriver kinderstoel

De Kidsriver kinderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm voor kinderstoelen. Bovendien zijn de Kidsriver kinderstoelen voorzien van een 5-punts gordel zodat je kindje niet in een onbewaakt ogenblik uit de kinderstoel kan klimmen.

Lees meer...

Gebruiksgemak

Bij een kinderstoel is het gebruiksgemak erg belangrijk. over het algemeen gebruik je de kinderstoel wel dagelijks, maar nooit de hele dag. Daarom is het fijn als je de kinderstoel in kunt klappen om hem op te bergen. Tijdens het eten wordt er nogal wat geknoeid door kinderen. Gelukkig zijn de Kidsriver kinderstoelen eenvoudig en grondig schoon te maken zodat je kindje altijd een schone en frisse zitplaats heeft.

Betaalbare kinderstoel

De Kidsriver kinderstoelen zijn niet alleen erg gebruiksvriendelijk maar ook goed betaalbaar. Wel zo prettig natuurlijk! Bij de aanschaf van een Kidsriver kinderstoel profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dat betekent goede kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Een Kidsriver kinderstoel is eenvoudig en snel online te bestellen en wordt gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsriver Donald Kinderstoel

    De Kidsriver Donald Kinderstoel is ideaal voor horeca gelegenheden. De kinderstoel is van massief hout en heeft een stevige constructie voor jarenlang gebruiksplezier. De Kidsriver Donald Kinderstoel is stapelbaar, handig!
    49,99
1 Resultaten