kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Mima Kinderstoel

De Mima kinderstoelen blinken uit in design en kwaliteit. Heb jij je hart verloren aan deze moderne kinderstoel van Mima? Plaats dan vandaag nog je bestelling op Babypark.nl. Doe je dit op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt de kinderstoel in de meeste gevallen de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees meer...

Modern design

De kinderstoelen van Mima zijn een echte aanwinst voor je interieur. Door de strakke, opvallende vormen en de typische rondingen waar de Mima-producten om bekend staan komt deze kinderstoel het beste tot zijn recht in een modern ingerichte ruimte.

Groeit met je kindje mee

Van Mima kinderstoelen heb je jarenlang plezier. De kinderstoelen zijn dusdanig ontworpen dat ze met je kindje mee groeien. De Mima kinderstoelen zijn eenvoudig aan te passen aan iedere nieuwe leeftijdsfase van je kindje. Zo kun je bijvoorbeeld de veiligheidsgordel en het eetblad eenvoudig verwijderen als je kindje daar geen behoefte aan heeft. Zo zit je kindje altijd goed tijdens zijn eerste levensjaren in een Mima kinderstoel!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mima Moon Kinderstoel

    De Mima Moon Kinderstoel is handig in gebruik en voorzien van een fraai design. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 45 kg zodat je lang plezier hebt van deze verstelbare kinderstoel.

    449,55

    349,90

1 Resultaten
Trustpilot