kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Ovo kinderstoel

Op zoek naar een stijlvolle én praktische kinderstoel? Ontdek dan de Ovo kinderstoelen. De kinderstoelen van dit merk zijn gemaakt van betrouwbare materialen en uitgevoerd in een modern design met handige eigenschappen. Weet jij al welke uitvoering jouw favoriet is?

Lees meer...

Een complete Ovo kinderstoel

Een Ovo kinderstoel wordt als een compleet pakket inclusief accessoires geleverd. Zo krijg je bij de kinderstoel extra poten waardoor je de kinderstoel kunt verhogen. Ook wordt er een veiligheidstuigje en een stoelkussen meegeleverd zodat je kindje zowel veilig als comfortabel in de Ovo kinderstoel kan zitten.

Voor jarenlang plezier

Een Ovo kinderstoel is geschikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Meestal is dat vanaf ongeveer 6 maanden. Vervolgens kun je de kinderstoel jarenlang gebruiken, bijvoorbeeld als stoel voor aan een bureau. Zo blijft dat een Ovo kinderstoel een heel nuttige investering is!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ovo One City Luxe Kinderstoel Wit / Wit

    De Ovo One City Luxe Kinderstoel Wit / Wit heeft een stijlvol ontwerp waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. De kinderstoel voor kinderen tot 6 jaar wordt geleverd inclusief kussen en verlengstukken.
    470,-
1 Resultaten
Trustpilot