kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Tiamo kinderstoel

 

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Tiamo kinderstoelen. Deze praktische kinderstoelen zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn gemaakt van materialen die wel tegen een stootje kunnen. Lees de uitgebreide productbeschrijving om te ontdekken of een Tiamo kinderstoel iets voor jou is.

Lees meer...

 

Meegroeistoel

Heb je de Tiamo kinderstoel goed bekeken? Dan is het je vast opgevallen dat je de kinderstoel heel eenvoudig aan kunt passen aan de wensen van je kindje. Door het zitgedeelte en de voetensteun steeds wat lager te plaatsen naarmate je kindje groeit wordt je kindje altijd perfect ondersteund. De Tiamo kinderstoel is te gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Meestal is dat rond circa 6 maanden.

 

Tiamo kinderstoel online bestellen

Wist je dat je een Tiamo kinderstoel heel gemakkelijk online kunt bestellen? Dat kan waar en wanneer je maar wilt. Bovendien profiteer je bij Babypark van onze Laagste Prijs Garantie. Dat maakt het (online) shoppen bij Babypark wel heel aantrekkelijk! Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiamo Meegroeistoel

    De Tiamo Meegroeistoel is voorzien van een verstelbare zitting en een verstelbare voetensteun zodat de kinderstoel vanaf 6 maanden met je kindje meegroeit. Zo heeft je kindje jarenlang een fijne zitplaats!
    59,-
1 Resultaten