kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Topmark kinderstoel

 

De Topmark kinderstoelen zijn heel praktisch in gebruik. Dankzij de diverse verstelopties is de kinderstoel gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen zodat je kindje heerlijk zit.

Lees meer...

 

Stevig

De Topmark kinderstoelen staan stevig op de grond en hebben iets uitstaande poten. Hierdoor kan de kinderstoel niet omvallen en ben jij ervan verzekerd dat je kindje veilig zit. Bovendien voldoen alle Topmark kinderstoelen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988.

 

Eenvoudig schoonmaken

De Topmark kinderstoelen zijn voorzien van een afneembaar eetblad. Zo kun je de kinderstoel heel gemakkelijk schoonmaken en blijven er geen etensresten achter. Ook de bekleding maak je eenvoudig schoon zodat je kindje altijd een schone en frisse zitplaats heeft.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Robin Kinderstoel

  De praktische Topmark Robin Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en verstelbaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.

  119,-

  107,-

 • Quick view

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink

  De Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink is vanaf de geboorte tot max. 15 kg te gebruiken. De Topmark Xavi biedt veel verstelopties en kan zowel als swing en als kinderstoel gebruikt worden. Multifunctioneel dus!

  199,-

  149,-

 • Quick view

  Topmark Jess Kinderstoel

  De praktische Topmark Jess Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en afneembaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.
  59,-
3 Resultaten