Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stokke steps kinderstoel

Het Noorse merk Stokke is een gerenommeerd merk van kinderstoeltjes en geniet in Nederland een grote populariteit. Uiteraard zijn de stoeltjes van dit merk ook te verkrijgen bij Babypark. Bij Babypark bieden we de stoeltje tegen onze laagsteprijsgarantie zodat je er nooit teveel voor betaalt. Bekijk bijvoorbeeld de Stokke steps kinderstoel die wij in verschillende uitvoeringen beschikbaar hebben.

Lees meer...

Assortiment Stokke steps kinderstoelen

Scandinavisch design blinkt vaak uit in eenvoud en dat is ook het geval bij de kinderstoel in de Stokke steps lijn. Dit stoeltje heeft een minimalistisch design dat ook de praktische kant van het stoeltje benadrukt. Zo is het een ergonomisch ontworpen stoeltje met een eenvoudig verstelbare voetensteun wat jouw kindje ook in staat stelt om zelf op het stoeltje te klimmen. Het is gemaakt van Europees beukenhout dat vrij is van schadelijke stoffen als ftalaten en bisfenol. Ook voldoet het stoeltje aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988. De Stokke steps kinderstoelen zijn te gebruiken vanaf 3 jaar maar door het gebruik van een babysetje is het vanaf 6 maanden te gebruiken wanneer het zelfstandig kan zitten. Gebruik je het in combinatie met de Stokke Steps wipstoel dan is het zelfs te gebruiken vanaf de geboorte. Je vindt deze los verkrijgbare setjes ook in het assortiment van Babypark.

Online bestellen kinderstoel Stokke steps

Je kunt de verschillende stoeltjes en setjes in een van onze megastores komen bewonderen. Ons team van verkoopspecialisten beantwoordt ook graag alle vragen die je mogelijk nog hebt. Heb je geen vragen en wil je het stoeltje snel in huis halen dan kun je het ook vandaag nog bestellen via onze webshop. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Verzending vanaf 20 euro is kosteloos bij Babypark.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Stokke® Steps™ Kinderstoel White
    234,33 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    4 producten

    Populariteit
    Oval loader