luiertas, luiertassen

Beagles luiertassen

Als je met je kindje op pad gaat, moet je veel meenemen: een fles, luiers, doekjes, een speentje en de lievelingsknuffel van je kindje … Waar laat je al die spulletjes? Koop een handige Beagles luiertas. Daarin kun je alle spullen voor je kindje handig en overzichtelijk opbergen! Lees meer...

Beagles luiertassen met handige opbergvakken

In een Beagles luiertas kun je veel spulletjes gescheiden opbergen. Dat is niet alleen handig, maar ook veilig. Mocht de fles lekken, dan is het bijvoorbeeld fijn dat andere spullen niet zo snel nat worden. Beagles luiertassen bestaan uit meerdere vakjes, die in veel gevallen afsluitbaar zijn met een ritssluiting.

Van goede kwaliteit

Beagles luiertassen zijn over het algemeen gemaakt van hoogwaardig PU-leer dat lang mooi blijft. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Koop meteen een handige en mooie Beagles kinderwagen verzorgingstas online via onze webshop! Als je er snel bij bent en nog vóór 20.00 uur bestelt en online betaalt, ontvang je jouw bestelling in principe al de volgende dag, tenzij de Beagles luiertas niet bij ons op voorraad is.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Beagles Gandia Luiertas

  De Beagles Gandia Luiertas is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als laptoptas of shopper.
  27,45
 • Quick view

  Beagles Luiertas Middenbruin

  De Beagles Luiertas Middenbruin is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als verzorgingstas voor je kindje.
  29,95
2 Resultaten
Trustpilot