luiertas, luiertassen

Koeka luiertassen

 

Vervoer de spulletjes voor je kindje in een mooie Koeka luiertas. Een Koeka luiertas ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook superhandig. Bij een Koeka luiertas zit over het algemeen een verzorgingsmatje inbegrepen. Zo’n matje is eigenlijk onmisbaar als je onderweg je kindje wilt verschonen.

Lees meer...

 

Koeka luiertassen van echt leer

De meeste Koeka luiertassen zijn gemaakt van echt leer. Hierdoor ziet deze tas er extra mooi uit. De tas is ingedeeld in allerlei praktische vakjes, zodat je de babyspullen overzichtelijk en gescheiden kunt opbergen. De tas is tot in de puntjes afgewerkt. Vaak is een Koeka luiertas in meerdere trendy kleuren verkrijgbaar.

 

Handig mee te nemen

Aan een Koeka luiertas zit vaak een afneembare schouderband. Wil je de tas even niet aan je schouder hangen? Neem ‘m dan mee aan de handvaten of maak ‘m vast aan de kinderwagen. Aan de Koeka luiertas zitten haken voor bevestiging aan de kinderwagen.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koeka Malmo Teddy Mom Bag

    Deze stijlvolle Koeka Malmo Teddy Mom Bag is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spulletjes van jou en je kindje. Voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    44,95
1 Resultaten
Trustpilot