Kidsriver wipstoeltjes

In een Kidsriver wipstoeltje komt je kindje helemaal tot rust. De zitting voelt heel comfortabel aan. De meeste Kidsriver wipstoeltjes zijn al vanaf de geboorte te gebruiken. Meestal is de bekleding verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Je vindt vast de kleur die jou aanspreekt en die past bij jouw interieur.

Lees meer...

Handige, comfortabele eigenschappen van Kidsriver wipstoeltjes

Een Kidsriver wipstoeltje heeft vaak allerlei verstelbare onderdelen. Zo is de rugleuning meestal in meerdere posities te plaatsen. De voetensteun is aan te passen aan de lengte van je kindje. Vaak kun je er ook voor kiezen om het wipstoeltje vast te zetten, zodat de zitting niet meer heen en weer beweegt. Het zachte hoofdkussen geeft je kindje veel comfort. Aan de meeste Kidsriver wipstoeltjes zitten draaghengsels, zodat je het wipstoeltje goed kunt verplaatsen. Veel Kidsriver wipstoeltjes zijn gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld je vakantieadres. Vaak is het wipstoeltje op te vouwen tot een compact pakketje. In veel gevallen krijg je bij je aankoop een reistas meegeleverd om het wipstoeltje in te vervoeren. Verder is een Kidsriver wipstoeltje gemakkelijk schoon te maken. Meestal is de bekleding afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. In de productbeschrijvingen van de Kidsriver wipstoeltjes op deze website vind je alle specifieke eigenschappen van elk type beschreven.

De veiligheid van Kidsriver wipstoeltjes

Een wipstoeltje van Kidsriver heeft meestal een 3-punts of een 5-punts veiligheidsgordel, waarmee je kindje stevig vastzit in het zitje. De ergonomische vorm van de zitting zorgt ervoor dat je kindje een gezonde houding aanneemt. Alle Kidsriver wipstoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormering. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabel, gebruiksvriendelijk en veilig wipstoeltje van Kidsriver online via onze webshop. Wij bezorgen het wipstoeltje van Kidsriver zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsriver Bay Wipstoeltje

    Het Kidsriver Bay Wipstoeltje kan extreem compact ingeklapt worden en is daardoor makkelijk mee te nemen. Het wipstoeltje heeft afneembare en wasbare bekleding en wordt geleverd inclusief een handige reistas.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot