Kidscase dekens

 

Laat je kindje slapen onder een comfortabele en mooie Kidscase deken. Kidscase dekens zien er heel trendy en zeker niet standaard uit. Dankzij bijzondere kleurcombinaties en leuk ontworpen patroontjes, zijn deze dekens heel sfeervol. Ons complete assortiment Kidscase dekens vind je op deze pagina.

 

Over Kidscase

Kidscase is een Nederlands merk van met name textielproducten. Kidscase heeft haar producten zodanig gemaakt dat ze passen bij de leefstijl van moderne ouders en hun kinderen. Kidscase dekens en andere producten zijn dan ook heel gebruiksvriendelijk.

 

Lees meer...

Waarmee je een Kidscase deken combineert

De meeste Kidscase dekens zijn bedoeld om te combineren met een laken. Het is dan ook aan te raden om bij een Kidscase deken een bijpassend laken uit te zoeken. In ons uitgebreide Kidscase assortiment vind je zeker het perfect laken bij jouw uitgekozen Kidscase deken.


Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Home by Door Stone Deken Dark Grey 75 x 90 cm

  Het Stone deken van Home by Door is heerlijk zacht wegen de extra wollen vulling. Het bevat een grafisch patroon en is ideaal voor in de wieg. Daarnaast past het ideaal bij de andere Home by Door Stone-artikelen.
  69,-
 • Quick view

  Home by Door Multistripe Organic Deken 110 x 140 cm

  Onder de Home by Door Multistripe Organic Deken 110 x 140 cm ligt je kindje veilig en comfortabel. Het dekentje heeft een stijlvol patroon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  89,95
 • Quick view

  Home by Door Multistripe Organic Deken Ginger 130 x 180 cm

  Onder de Home by Door Multistripe Organic Deken Ginger 130 x 180 cm ligt je kindje veilig en comfortabel. Het dekentje heeft een stijlvol patroon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,95
 • Quick view

  Home by Door Block Ledikantdeken 110 x 140 cm

  Laat je kindje onbezorgd in slaap vallen met dit Home by Door Block Ledikantdeken. Het laken voelt lekker zacht aan, heeft een mooi patroon en kan gewassen worden in de wasmachine.
  99,-
 • Quick view

  Home by Door Multistripe Organic Deken Dark Green 75 x 90 cm

  Onder de Home by Door Multistripe Organic Deken Dark Green 75 x 90 cm ligt je kindje veilig en comfortabel. Het dekentje heeft een stijlvol patroon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,95
5 Resultaten