3 Resultaten
 • Quick view Plum Plum Deken Gebreid

  Plum Plum Bunny Deken

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Deken Gebreid

  Plum Plum Deken Gebreid

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Deken Ledikant Doorgestikt

  Plum Plum Deken Ledikant Doorgestikt

  Uit voorraad leverbaar
  59,50
3 Resultaten

Plum Plum dekens

 

Een deken is een musthave voor je babyuitzet. Een deken kan je voor diverse doeleinden gebruiken. Zo kan je natuurlijk je kindje in de wieg instoppen met een dekentje, maar een dekentje kan ook gebruikt worden als ondergrond voor het verschonen van een luier of dienen als (speel)kleed op een harde bodem. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Fijne Plum Plum dekens

Plum Plum heeft fijne dekens in haar collectie. Zo zijn er gebreide Plum Plum dekens, maar ook Plum Plum dekens van wafelstof of gewoon katoen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen voelen de Plum Plum dekens zacht aan. Plum Plum maakt ook vaak gebruik van Disneyfiguren in haar dekens, zo zijn er ook Plum Plum dekens met een afbeelding van het eekhoorn duo Knabbel & Babbel of Tijgertje van Winnie the Pooh. Combineer een Plum Plum deken met een Plum Plum kussen om zo het bed van je kindje af te stylen.

 

Over PlumPlum

Plum Plum Babygoods is een Belgisch merk en ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Babypark verkoopt naast Plum Plum dekens ook andere producten van Plum Plum, zoals Plum Plum broekjes, Plum Plum boxkleden, Plum Plum T-shirts en Plum Plum lakens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.