Boxkleed 75x95

Niet alleen zorgen boxkleden ervoor dat jouw kindje zacht en comfortabel in de box ligt maar boxkleden kunnen met hun mooie kleuren en leuke prints de kamer meer sfeer geven. In het assortiment van Babypark vind je een ruime keuze aan boxkleden in verschillende maten. Een boxkleed van 75x95 cm of 80x100 cm komen het vaakst voor. Deze boxkleden zijn ook het meest vertegenwoordigd in het uitgebreide assortiment van Babypark maar je kunt daar ook terecht voor vele andere maten. Je bestelt jouw boxkleed in 95x75cm of ander formaat eenvoudig en voordelig via onze webshop.

Lees meer...

Boxkleed 95 x 75 assortiment

In ons assortiment vind je enkel boxkleden van A-merken. Zoals eerder genoemd, is een boxkleed van 75x95 een veel voorkomende maat. Zo hebben we een Koeka Stockholm Boxkleed 95x75 van 100% katoen met wafelpatroon. De vulling is van 100% polyester en het kleed is aan beide zijden te gebruiken en wasbaar op 30 graden. Een ander fraai kleed is de Witlof for Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey. Een zacht kleed dat extra dik is en ook gebruikt kan worden als speelkleed op de vloer. Ook dit kleed is van 100% katoen en gevuld met polyester en dubbelzijdig te gebruiken. Het is te wassen op 40 graden. Ook van Trixie hebben we een schattige boxkleed van 75 x 95 met het bekende schaap patroon. Daarmee match de Trixie Sheep Boxkleed goed met andere producten uit dezelfde lijn. Naast deze boxkleden hebben we nog veel meer goede keuzes. Bekijk ze in onze webshop.

Boxkleed 95 x 75 bestellen

Bestel jouw gewenste boxkleed 95 x 75 voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen opsturen. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we geen bezorgkosten rekenen. Je kunt de kleden ook eens met eigen ogen komen bewonderen in een van onze megastores. Je kunt dan ook zelf voelen hoe lekker zacht ze zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm

  Dit Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  64,95
 • Quick view

  Childhome Boxkleed Ochre Stripes 75 x 95 cm

  Dit Childhome Boxkleed Ochre Stripes 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  64,95
2 Resultaten