Yumi Baby inbakerdoeken

Met zijn ongecontroleerde, maaiende armbewegingen kan je pasgeboren baby zichzelf gemakkelijk uit de slaap houden. Een Yumi Baby inbakerdoek kan dan uitkomst bieden. Veel baby’s komen helemaal tot rust in een inbakerdoek van Yumi Baby. Onze Yumi Baby inbakerdoeken zijn gemaakt van comfortabel materiaal en versierd met prachtige aquarellen.

Lees meer...

Een comfortabele Yumi Baby inbakerdoek

Vrijwel elke Yumi Baby inbakerdoek op deze pagina is een inbakerzakje. In een Yumi Baby inbakerzakje is je kindje niet zo strak ingebakerd. Toch geeft een Yumi Baby inbakerzakje je kindje een fijn, geborgen gevoel en voorkomt deze dat je kindje ongecontroleerde bewegingen met de armpjes maakt.

Over Yumi Baby

Yumi Baby is een sfeervol label van textielproducten voor Baby’s. Het doel van Yumi Baby is om klanten gemoedsrust te bieden, door ze te verzekeren van een veilig kwaliteitsproduct. Yumi Baby werd opgericht door de zussen Lieke en Marijke, allebei moeder. Zij hebben een liefde voor aquarellen en mooie, serene prints. Dit bracht hen op het idee om textielproducten voor baby’s te maken met mooie prints. Alle afbeeldingen op Yumi Baby inbakerdoeken en andere Yumi Baby textielproducten zijn oorspronkelijk met de hand geschilderd. De prins op Yumi Baby artikelen zijn vaak geïnspireerd door de aquarellen van de oma van Lieke en Marijke. ‘Yumi’ is het Japans voor ‘mooi’. Dat geeft ook een belangrijk doel van Yumi Baby aan: het maken van babyproducten die er heel mooi uitzien. ‘Yumi’ spreek je uit als ‘Yuw-Miy’, waarin zoiets doorklinkt als ‘jij en ik’. Dit verwijst niet alleen naar de twee zussen die Yumi Baby oprichten, maar ook naar jou en je baby, moeder en kind. Jouw gewenste inbakerdoek van Yumi Baby kun je online bestellen via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle Bag

  Met de stijlvolle Yumi Baby Fresh Twigs Swaddle Bag voelt je kindje zich warm en geborgen. In de swaddle bag van Yumi Baby kan je je kindje eenvoudig inbakeren waardoor hij of zij een heerlijke nachtrust heeft.
  18,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Swaddle Bag

  Met de stijlvolle Yumi Baby Fairytale Swaddle Bag voelt je kindje zich warm en geborgen. In de swaddle bag van Yumi Baby kan je je kindje eenvoudig inbakeren waardoor hij of zij een heerlijke nachtrust heeft.
  18,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle Bag

  Met de stijlvolle Yumi Baby Magnolia Swaddle Bag voelt je kindje zich warm en geborgen. In de swaddle bag van Yumi Baby kan je je kindje eenvoudig inbakeren waardoor hij of zij een heerlijke nachtrust heeft.
  18,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle Bag

  Met de stijlvolle Yumi Baby Golden Hour Swaddle Bag voelt je kindje zich warm en geborgen. In de swaddle bag van Yumi Baby kan je je kindje eenvoudig inbakeren waardoor hij of zij een heerlijke nachtrust heeft.
  18,95
4 Resultaten