kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

BabyBjorn Kinderstoelen collectie

 

Op zoek naar de ideale kinderstoel? Dan ben je hier op het juiste adres. In onze uitgebreide collectie is er voor ieder wat wils.
Om de kinderstoel helemaal compleet te maken shop je ook de bijpassende kinderstoel accessoires gemakkelijk online.
Naast kinderstoelen vind je bij Babypark ook peuterstoeltjes en kinderfauteuils.

 

1 Resultaten
  • Quick view BabyBjörn Kinderstoel

    BabyBjörn Kinderstoel

    Uit voorraad leverbaar
    244,90
1 Resultaten

BabyBjörn kinderstoel

 

De BabyBjörn kinderstoel is comfortabel, stijlvol en heel prettig in gebruik. De gebogen rugsteun van de kinderstoel sluit goed op het lichaam van je kindje aan en geeft daarom een groot comfort. Het handige opklapsysteem geeft je veel gemak. Ingeklapt is de BabyBjörn kinderstoel slechts 25 cm breed. Hierdoor is de kinderstoel gemakkelijk op te bergen.

 

Eetblad met meerdere opties

Til je de kleine in de BabyBjörn kinderstoel, dan is het handig om het eetblad naar voren te kantelen. Je hebt dan meer ruimte om je kindje in de kinderstoel te zetten. Het bovenste eetblad is zelfs helemaal te verwijderen. Het is dan bruikbaar als dienblad om het eten voor je kindje op te serveren. Het eetblad is te reinigen in de vaatwasser.

 

Veiligheidsmaatregelen voor BabyBjörn kinderstoel

De ontwerpers van de BabyBjörn kinderstoel besteedden veel aandacht aan de veiligheid. De kinderstoel is bijvoorbeeld ontworpen in samenwerking met kinderartsen. Dankzij het slimme design, hoeft je kindje niet met een veiligheidstuigje vastgezet te worden. Het eetblad zorgt ervoor dat je kindje niet uit de BabyBjörn kinderstoel kan klauteren.