Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Babymoov kinderstoel

De Babymoov kinderstoel is te gebruiken van 0 tot 3 jaar. Je kunt de Babymoov kinderstoel vanaf de geboorte gebruiken als stoel of als ligstoel. Zo bied de Babymoov kinderstoel meerdere mogelijkheden voor jou en je kindje. De Babymoov kinderstoel is stijlvol en erg praktisch. Je kunt de Babymoov kinderstoel overal gemakkelijk neerzetten om jou kindje op elk moment een comfortabele plek te geven.

Lees meer...

Plezier van een Babymoov kinderstoel

De Babymoov kinderstoel is een stoel waar jij en je kindje jaren lang plezier van zullen hebben. Je kindje kan met de Babymoov kinderstoel gezellig met het hele gezin mee aan tafel zitten. Je kunt de Babymoov kinderstoel gemakkelijk verplaatsen door de ingebouwde wieltjes in de achterpoten. Zo kun je de Babymoov kinderstoel in meerdere ruimtes gebruiken. Er wordt natuurlijk wel eens geknoeid tijdens het eten daarom is het fijn om te weten dat je de Babymoov kinderstoel gemakkelijk met een vochtige doek af kunt doen. Zo is de Babymoov kinderstoel snel weer schoon en klaar voor gebruik.

Kwaliteit en comfort van de Babymoov kinderstoel

De kwaliteit van de Babymoov kinderstoel is erg goed. Je kunt dan ook de inleg van de Babymoov kinderstoel verwijderen als je kindje zelfstang kan zitten. Ook is de rugleuning, voetensteun en stoelhoogte te verstellen in verschillende standen zo kun je het extra comfortabel maken voor jou kindje. Het eetblad van de Babymoov kinderstoel kan ook verwijderd worden. Zo kun je het eetblad van de Babymoov kinderstoel extra goed reinigen. Door de 5-puntsgordel zit je kindje extra veilig in de Babymoov kinderstoel en kan hij hier dus niet zelfstandig uit klimmen. Dit zorgt dan ook voor een goede veiligheid wanneer jou kindje in de Babymoov kinderstoel zit. De Babymoov kinderstoel is een echte aanrader als je op zoek bent naar een praktische en comfortabele kinderstoel voor jou kindje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Slick Kinderstoel

  Met de Babymoov Slick Kinderstoel kan je kindje voortaan met het hele gezin aan de eettafel zitten. De Babymoov kinderstoel beschikt over een verstelbare rugleuning met ligstand en is geschikt vanaf de geboorte.
  189,90
 • Quick view

  Babymoov Swoon Air Kinderstoel

  In de Babymoov Swoon Air Kinderstoel kan je kindje heerlijk van zich af kijken. De zitting van de stoel is 360° draaibaar waardoor je je kindje overal bij kunt betrekken. Verder is de stoel geschikt tot en met 9 kg.

  174,90

  159,-

 •  
  Tijdelijk extra korting
  op Stokke Tripp Trapp!
2 Resultaten
Trustpilot