Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderstoelen

Cam kinderstoelen

 

Cam kinderstoelen zijn heel handig en comfortabel voor kinderen van maximaal 3 jaar oud. Het fijne aan de Cam kinderstoel is dat je kindje deze al vanaf de geboorte kan gebruiken. Lees snel verder om te weten wat een Cam kinderstoel jou en je kindje te bieden heeft.

 

Lees meer...

Het comfort van een Cam kinderstoel

De rugleuning van de Cam kinderstoel is bijna volledig horizontaal te verstellen. Is je kindje nog heel klein, dan kun je de rugleuning zo horizontaal mogelijk zetten. Als je kindje steeds groter wordt, zet je de rugleuning steeds rechter, zodat je kindje steeds meer rechtop zit. Het zitje is heel gemakkelijk schoon te maken. Aangezien je kindje regelmatig zal morsen, is dit heel fijn. Een ander pluspunt van de Cam kinderstoel is dat deze in maar liefst acht verschillende hoogtes te verstellen is, zodat je de stoel aan tafels van verschillende hoogtes kunt schuiven. De kinderstoel heeft een eigen eetblad. Is je kindje groter en kan het gewoon aan tafel eten, dan haal je het eetblad er gewoon even vanaf. Klap je de kinderstoel van Cam in, dan blijft deze zelfstandig staan. Bij het opbergen is dit heel handig, want de stoel hoeft dan niet tegen de muur te leunen. Daarnaast is de kinderstoel van Cam in opgeklapte staat heel compact. Hierdoor is de Cam kinderstoel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

De veiligheid van een Cam kinderstoel

In het 5-punts veiligheidstuigje van de Cam kinderstoel zit je kindje heel stevig vast. Dat maakt de Cam kinderstoel natuurlijk extra veilig. Verder voldoet de Cam kinderstoel volledig aan de Europese veiligheidsnormering. Bestel vandaag nog een veilige en comfortabele Cam kinderstoel via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie.Lees minder...
Filteren

1 product

Oval loader