Kruipdeken baby

Aangezien niet iedereen een zacht vloerkleed heeft voor een kindje om op te spelen, kun je een kruipkleed kopen. Een ander voordeel is dat een kruipdeken hygiënischer is doordat het eenvoudiger is schoon te maken dan tapijt en ook eenvoudiger stofvrij (huismijt) te houden is. Ook wil je niet dat jouw kindje met zijn/haar mond jouw tapijt ontdekt. Een kruipdeken zorgt er voor dat jouw kindje comfortabel kan kruipen en dat ook op een veilige manier kan doen. Wanneer je een baby kruipdeken zoekt voor in de box dan moet je zeker het assortiment kruipdekens in de webshop van Babypark bekijken. Omdat we enkel A-merken voeren zijn deze kleden van hoge kwaliteit en zien er daarnaast ook schitterend uit.

Lees meer...

Assortiment kruipdeken baby

Sommige kruipdekens kunnen ook dienst doen als speelkleed waarbij het kleed zelf over verschillende speeltjes beschikken. Zo hebben we van Snoozebaby kleden met labeltjes die gemaakt zijn van verschillende texturen waar jouw kindje aan kan voelen en sabbelen. Voor iets oudere kindjes zijn er ook kleden met ingebouwde speelelementen waar geluidjes uitkomen en waar op gedrukt of gedraaid kan worden. Zo kan het uren zoet zijn omdat er altijd iets te doen is. Ook boxkleden kunnen worden ingezet als kruipkleed op de vloer. Zo kun je het eerst in combinatie gebruiken met een boxmatras (voor een stevige maar verende ondergrond) en later als kruipdeken op de vloer gebruiken. We hebben zelfs een kruipdeken voor de baby die je in de box kunt ophangen zodat het als hangmat dienst doet (in dat geval om te liggen, niet om te kruipen).

Kruipdekens bestellen

Heb je een mooi baby kruipkleed gevonden in onze webshop en bestel je het voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Alle bestellingen van 20 euro of meer verzenden wij gratis. Babypark heeft ook 10 megastores met duizenden vierkante meters aan showroom waarop onze artikelen te zien zijn. Zo kun je het nog dezelfde dag mee naar huis nemen.

Lees minder...
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Loft Boxhuisje Tentdoek Linnen

  De Stapelgoed Loft Boxhuisje Tentdoek Linnen is een leuk accessoire bij het boxhuisje van de betreffende serie. Zo maak je het geheel compleet en is het een eyecatcher in de kinderkamer. Gemaakt van kwalitatief linnen.
  49,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Boxkleed Olive Green 80 x 95 cm

  Dit Bamboom Soft Stone Boxkleed Olive Green 80 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  69,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Boxkleed

  Het Trixie Blue Meadow Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxmatras Wit 95 cm

  De Bopita Rondo Boxmatras 95 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box van Bopita. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid. Het matras kan ook in een andere box van dezelfde afmeting.
  45,-
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm

  Met het ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm dat gemaakt is van stevig materiaal lig je kindje comfortabel in de box. Het boxmatras heeft een dikte van 6 cm, is anti-allergisch, veerkrachtig en vormvast.
  39,95
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Wit / Naturel

  De Bopita Rondo Boxkleed Wit / Naturel is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!
  55,-
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5