Babykamer, Babykamers

Babykamer Lucca

Meubels uit de Lucca-serie zien er heel stoer uit. Opvallend zijn de cognackleurige riempjes als handgrepen aan deuren en laden. Door deze handgrepen krijgt de kamer een hele stoere look. Het design van babykamer Lucca is heel rechttoe rechtaan. De Lucca commode bestaat uit drie ruime laden. Meestal is het mogelijk om de commode aan te vullen met een bladvergroter. De Lucca kledingkast is meestal verkrijgbaar als 2-deurs kast of 3-deurs kast. Lees voor actuele informatie de productbeschrijving bij babykamer Lucca op deze pagina.

Lees meer...

Verstelbare bedbodem

Het bed van babykamer Bopita Lucca is verstelbaar. In de eerste periode na de geboorte is het fijn om de bedbodem op de hoogste positie te plaatsen, zodat je je rug bespaart bij het uit bed tillen van je kindje. Als je kindje groter wordt, is het beter om de bedbodem in een lage positie te zetten. Je kindje kan dan minder makkelijk uit bed klimmen.

Een complete babykamer Lucca

Het is mogelijk om een complete babykamer Lucca te kopen. Het voordeel van het kopen van een complete babykamer Lucca is dat je alle meubels voor de kamer van je baby meteen compleet hebt. Bovendien vormen de meubels qua stijl en kleur een mooi geheel. Jouw gewenste babykamer uit de Lucca-serie bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met op voor het afspreken van een leverdatum. Wij bezorgen de meubels bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren? In veel gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Lucca Babykamer Wit

    De Bopita Lucca Babykamer Wit is een kwalitatief MDF kamer waarvan de meubels een strakke vormgeving hebben. De lederen riempjes als handgrepen en de subtiele groeven in de fronten kenmerken de Lucca serie.
    58,95
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot