Grote speelmat House of Jamie

Een grote speelmat is ideaal om te gebruiken in de woonkamer of bijvoorbeeld in de tuin. Op een grote speelmat van House of Jamie kan je kindje heerlijk spelen en al kruipend de wereld om hem heen ontdekken. Op deze pagina vind je ons assortiment grote speelmatten van House of Jamie. Deze speelmatten zien er stuk voor stuk heel leuk uit. In veel gevallen is de achterkant van de speelmat anders dan de voorkant. Ben je op de ene kant van de speelmat uitgekeken, dan kun je kiezen voor de andere kant. Het lijkt dan net alsof je weer een totaal andere speelmat hebt!

Lees meer...

Een comfortabele grote speelmat van House of Jamie

Een grote speelmat van House of Jamie ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heel comfortabel voor je kindje. Elke speelmat is van heerlijk zacht materiaal gemaakt. Een grote speelmat van House of Jamie is niet alleen te gebruiken op de vloer of in de tuin, maar bijvoorbeeld ook in de box.

Over House of Jamie

House of Jamie is een Nederlands label van huis-, interieur- en reisbenodigdheden en kleding voor jongens en meisjes vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar. House of Jamie maakt gebruik van minimalistische, strakke vormen en verfijnde prints. Vaak zijn het basics die je het hele jaar door gebruikt. Alle producten van House of Jamie zijn met liefde ontworpen in Amsterdam. De meeste producten zijn gemaakt van superzacht OEKO-TEX gecertificeerd biologisch katoen. Het gehele assortiment is met liefde ontworpen in Amsterdam en fairtrade geproduceerd Turkije. Grote speelmatten van House of Jamie zijn online te bestellen via onze webshop. Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een aantrekkelijke levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde House of Jamie speelmat in de meeste gevallen direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de House of Jamie speelmat bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    House of Jamie Boxkleed Snow Leopard Velvet

    Dit stijlvolle House of Jamie Boxkleed Snow Leopard Velvet past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
    99,-
1 Resultaten