Grote speelmat Kidkii

Een grote speelmat is ideaal om bijvoorbeeld in de kamer van je kindje of in de woonkamer neer te leggen. De meeste Kidkii speelmatten zijn zowel bedoeld voor baby’s als voor oudere kinderen. Elke grote speelmat van Kidkii ziet er heel stijlvol uit. Sommige Kidkii speelmatten hebben de vorm van bijvoorbeeld een wolk, wat zorgt voor een vrolijke, ludieke uitstraling. Op deze pagina tref je ons complete assortiment grote speelmatten van Kidkii aan.

Lees meer...

Kidkii speelmatten van zacht foam

Veel Kidkii speelmatten zijn gemaakt van zacht foam. Dit materiaal voelt comfortabel aan voor je kindje en is ook heel gemakkelijk af te nemen met een vochtig doekje. Zo’n grote speelmat van Kidkii kun je eventueel ook zelf gebruiken als ruggensteun. Een grote speelmat van Kidkii komt altijd wel van pas.

Over Kidkii

De Kidkii artikelen zijn ontworpen met een traditioneel Scandinavisch design. Dat zie je terug in de eenvoudige, minimalistische stijl. Kidkii producten zijn duurzaam en zodanig gemaakt dat deze het milieu zo min mogelijk aantasten. Naast Kidkii speelmatten, verkopen wij onder meer ballenbakken van Kidkii. Dankzij een Kidkii ballenbak hoef je niet naar indoor speeltuin of naar een restaurant om je kindje lekker te laten spelen in een ballenbak. Kidkii ballenbakken zijn van goede kwaliteit én mooi. Dankzij het stijlvolle ontwerp kun je een Kidkii speeltoestel prima in je woonkamer een plekje geven. Grote speelmatten van Kidkii en andere items van Kidkii zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van het bestelde product kunt genieten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue

  De Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  125,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey

  De Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,50
2 Resultaten