Dooky voetenzakken

 

Dankzij een Dooky voetenzak heeft je kindje het onderweg niet snel koud. Dooky voetenzakken zijn over het algemeen water- en winddicht. De meeste Dooky voetenzakken zijn universeel, wat betekent dat ze geschikt zijn voor allerlei merken autostoeltjes en kinderwagens. Lees voor specifieke informatie de productbeschrijvingen.

 

Lees meer...

Dooky voetenzakken met gordelopeningen

Dooky voetenzakken bevatten openingen voor gordels. Dat is ideaal, want zo kun je de Dooky voetenzak gewoon gebruiken in combinatie met de veiligheidsgordel van de kinderwagen of het autostoeltje. De openingen zijn bedoeld voor een 3-punts of 5-punts gordel. In veel gevallen zijn de openingen geschikt voor beide.

 

Dooky voetenzakken met stijlvolle motiefjes

De meeste Dooky voetenzakken zijn bedrukt met stijlvolle motiefjes, zoals sterretjes, blaadjes of stipjes. Dat maakt Dooky voetenzakken zo leuk. Kies de Dooky voetenzak die jou het meest aanspreekt en bestel deze heel eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Stars Cosy Top Grey

  Met deze Dooky Stars Cosy Top Grey ligt je kindje veilig en warm in het autostoeltje. De Cosy Top is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over een perfecte pasvorm.
  24,99
 • Quick view

  Dooky Leaves Voetenzak Grey S

  In deze Dooky Leaves Voetenzak Grey S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  49,99

  39,95

 • Quick view

  Dooky Leaves Voetenzak Grey L

  In deze Dooky Leaves Voetenzak Grey L ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Matrix Voetenzak Zwart Mt. S

  In deze Dooky Matrix Voetenzak Zwart Mt. S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
 • Quick view

  Dooky Stardust Voetenzak Zwart Mt. L

  In deze Dooky Stardust Voetenzak Zwart Mt. L ligt je kindje veilig en warm in de buggy. De voetenzak van Dooky is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Knitted Star Voetenzak Grijs Mt. L

  In deze Dooky Knitted Star Voetenzak Grijs Mt. L ligt je kindje veilig en warm in de buggy. De voetenzak van Dooky is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  79,99
 • Quick view

  Dooky Knitted Star Voetenzak Grijs Mt. S

  In deze Dooky Knitted Star Voetenzak Grijs Mt. S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  59,99
 • Quick view

  Dooky Matrix Voetenzak Zwart Mt. L

  In deze Dooky Matrix Voetenzak Zwart Mt. L ligt je kindje veilig en warm in de buggy. De voetenzak van Dooky is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Black Furry Voetenzak Zwart Mt. L

  In deze Dooky Black Furry Voetenzak Zwart Mt. L ligt je kindje veilig en warm in de buggy. De voetenzak van Dooky is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  79,99
 • Quick view

  Dooky Crowns Cosy Top Light Grey

  Met deze Dooky Crowns Cosy Top Light Grey ligt je kindje veilig en warm in het autostoeltje. De Cosy Top is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over een perfecte pasvorm.
  24,99
 • Quick view

  Dooky Foil Feather Voetenzak Zwart Mt. L

  In deze Dooky Foil Feather Voetenzak Zwart Mt. L ligt je kindje veilig en warm in de buggy. De voetenzak van Dooky is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Stars Voetenzak Grey L

  In deze Dooky Stars Voetenzak Grey L ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Foil Feather Voetenzak Zwart Mt. S

  In deze Dooky Foil Feather Voetenzak Zwart Mt. S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
 • Quick view

  Dooky Stardust Voetenzak Zwart Mt. S

  In deze Dooky Stardust Voetenzak Zwart Mt. S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
 • Quick view

  Dooky Tribal Voetenzak L

  In deze Dooky Tribal Voetenzak L ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Tribal Voetenzak S

  In deze Dooky Tribal Voetenzak S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
 • Quick view

  Dooky Crowns Voetenzak Light Grey L

  In deze Dooky Crowns Voetenzak Light Grey L ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  69,99
 • Quick view

  Dooky Starts Voetenzak Grey S

  In deze Dooky Starts Voetenzak Grey S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
 • Quick view

  Dooky Crowns Voetenzak Light Grey S

  In deze Dooky Crowns Voetenzak Light Grey S ligt je kindje veilig en warm in de autostoel of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  49,99
19 Resultaten