Qtus voetenzakken

In het assortiment van Qtus vind je praktische voetenzakken voor in de buggy of kinderwagen. De voetenzak van Qtus houdt je kindje lekker warm tijdens het wandelen. Dit is ideaal als het wat kouder word om je kindje lekker warm te houden in de buggy of kinderwagen. Je kunt ons aanbod gemakkelijk online bekijken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Lees meer...

Comfortabele Qtus voetenzak

In de Qtus voetenzak wordt je kindje beschermd tegen wind en regen tijdens de wandeling. Zo kan je kindje ook in de koudere dagen nog steeds genieten van een heerlijke wandeling en wat frisse lucht. De voetenzak van Qtus is gevoerd met zacht fleece deze stof zorgt ervoor dat de binnenkant van de voetenzak extra zacht en warm is. Je kindje kan ook gerust een dutje doen in de Qtus voetenzak tijdens het wandelen. De uitstraling van de Qtus voetenzakken is erg vrolijk dankzij de gekozen kleuren en printjes. Zo heb je genoeg keus om een Qtus voetenzak te vinden die perfect bij jou en je kindje past.

Kwaliteit van de Qtus voetenzak

De kwaliteit van de Qtus voetenzak is erg goed omdat er hoogwaardige materialen worden gebruikt. In de Qtus voetenzak zitten openingen voor de veiligheidsgordel. Zo blijft je kindje altijd goed op zijn plek zitten in de Qtus voetenzak tijdens de rit omdat je de gordels van de kinderwagen of buggy gewoon kunt blijven gebruiken. Door de handige ritssluiting kan je je kindje gemakkelijk in en uit de Qtus voetenzak halen. De Qtus voetenzak is een echte aanrader om je kindje warm te houden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Qtus DuetPro Voetenzak Blue

  In de Qtus DuetPro Voetenzak Blue wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  65,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Voetenzak Noisy Playground

  In de Qtus DuetPro Voetenzak Noisy Playground wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  70,-
2 Resultaten