BABYZEN ZEN kinderwagen

De BABYZEN ZEN is een handige all terrein kinderwagen met een uniek design. De kinderwagen is onder meer bijzonder omdat deze heel plat opvouwbaar is. Het hele proces van in- en uitvouwen neemt ook nog eens heel weinig tijd in beslag: slechts 5 seconden.

Lees meer...

Multifunctionele reiswieg

De unieke, multifunctionele reiswieg van de BABYZEN ZEN is zelfs voor pasgeboren baby’s ideaal. Je vormt deze gemakkelijk om tot een zitje of een wipstoeltje. Daarnaast kan de reiswieg ook heel goed dienst doen als bedje. Je kindje zal hier heel comfortabel in liggen.

Belangrijke details

Het eerste halfjaar vervoer je je kindje tegen de rijrichting in. Vanaf zes maanden kun je het zitje ook omdraaien, zodat je kindje de wijde wereld inkijkt. Is je kindje eenmaal groot genoeg om zelf te zitten? Dan tover je de reiswieg van de BABYZEN ZEN heel gemakkelijk om tot een chique buggy.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  BABYZEN ZEN Kinderwagen White

  De BABYZEN ZEN Kinderwagen White is een all terrain kinderwagen en kan worden ingeklapt tot een verrijdbaar, compact pakket dat op de wielen staat. De kinderwagen is comfortabel voor zowel jou als je kindje.
  679,-
 • Quick view

  Babyzen Zen Reiswieg

  De Babyzen Zen Reiswieg maakt het mogelijk om je kindje in de eerste maanden na de geboorte comfortabel te vervoeren in de Babyzen Zen Kinderwagen. De reiswieg is extreem plat opvouwbaar en weegt weinig.
  280,-
2 Resultaten