maxi-cosi mura plus, maxi-cosi mura plus kinderwagen, kinderwagen maxi-cosi mura plus

1 Resultaten
1 Resultaten

 

Maxi-Cosi Mura Plus, unieke en robuuste kinderwagen!

 

De nieuwe generatie van de Maxi-Cosi kinderwagen is nog veelzijdiger, stijlvoller en functioneler als voorheen. De Mura Plus biedt alles wat je jezelf als ouder maar kunt wensen voor je kindje. De robuuste kinderwagen is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van je kind en combineert de mooiste kleuren tot een unieke kinderwagen.

 

Geschikt voor elk terrein

Door het robuuste frame en de grote wielen die gevuld zijn met foam kun je elke uitdaging aan. Deze gecombineerde samenstelling zorgt ervoor dat de wandelwagen altijd stabiel contact houdt met de grond. Bos, strand of stad? Voor de Mura Plus vormt dit geen probleem.

 

Flexibel reissysteem

De Mura Plus is samen te gebruiken in combinatie met de kinderwagenbak. Zo is het mogelijk je kleine al vanaf de geboorte comfortabel in de Maxi-Cosi kinderwagen te vervoeren. Wil je even snel een boodschap doen? Dan is het Maxi-Cosi baby-autostoeltje (CabrioFix of Pebble) op het frame te klikken met het standaard meegeleverde adapterset. Zodra je kind ouder wordt mag de reguliere zitting gebruikt worden.

 

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De kinderwagenbak is extra ruim en wordt standaard geleverd inclusief een zacht matrasje. De zitting is gevuld met zacht materiaal en ergonomisch gevormd zodat je kleine urenlang in de kinderwagen kan vertoeven. De in hoogte verstelbare duwbeugel en de grote zwenkwielen maken het ook voor ouders een waar genot om de wandelwagen te besturen.

Over alle functies bij de Mura Plus is goed nagedacht. Zo is de wandelwagen eenvoudig op te klappen tot een compact pakket, de duwbeugel is met slechts één klipje te verstellen, wielen zijn verwijderbaar, het zitje is makkelijk met één handeling in een comfortabele slaapstand te verstellen en het Maxi-Cosi autostoeltje of kinderwagenbak zijn snel en gemakkelijk op het frame te plaatsen. Kortom: zeer veel voordelen voor de nieuwe Maxi-Cosi Mura Plus kinderwagen.

 

Bekijk de instructievideo van de Maxi-Cosi Mura