Quinny Hubb Kinderwagen

15 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Kinderwagen

  De Quinny Hubb Kinderwagen is een veelzijdige kinderwagen die eenvoudig uit te breiden is tot een praktische duowagen. Het frame met foam banden is bijzonder wendbaar en stabiel en is slechts 57 cm breed.
  699,-
 • Quick view

  Quinny Hux Reiswieg

  De Quinny Hux Reiswieg is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is perfect te combineren met de Quinny Hubb kinderwagen. De Quinny Hux reiswieg heeft een slim ontworpen dekje en is lichtgewicht (3 kg).

  250,-

  249,-

 • Quick view

  Quinny Hubb Zonnekap

  Met de Quinny Hubb Zonnekap geef je jouw Quinny Hubb kinderwagen of Hux reiswieg een hele nieuwe look. De zonnekap is gemaakt van waterafstotend materiaal en kan met behulp van een rits worden verlengd.
  69,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Duo Uitbreidingsset

  De Quinny Hubb Duo Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Quinny Hubb Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je van jouw kinderwagen namelijk een praktische duowagen voor twee kindjes.

  149,-

  126,65

 • Quick view

  Quinny Hubb Extra Shopping Bag

  De Quinny Hubb Extra Shopping Bag is een handig opbergvak dat je aan de zijkant van je Quinny Hubb kunt bevestigen. Ideaal bij een duowagen! Het opbergvak is af te sluiten door middel van een rits.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Hubb From-Birth Cocoon

  De Quinny Hubb From-Birth Cocoon biedt je kindje in de eerste maanden extra veel geborgenheid en bescherming. De cocoon is een babynestje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Quinny Hubb kinderwagen.

  93,45

  92,76

 • Quick view

  Quinny Hubb Summer Liner

  De Quinny Hubb Summer Liner is een zomerse accessoire voor de Quinny Hubb kinderwagen. De summer liner is gemaakt van ademend materiaal waardoor het zitgedeelte altijd koel aan blijft voelen.
  49,-
 • Quick view

  Quinny Hubb XXL Shopping Basket

  Met de Quinny Hubb XXL Shopping Basket geeft jouw Quinny Hubb kinderwagen nog meer praktische opbergruimte. De ruime boodschappentas is eenvoudig te bevestigen en ook weer te verwijderen.
  79,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Regenhoes Frost

  De Quinny Hubb Regenhoes Frost is geschikt voor de Quinny Hubb kinderwagen en beschermt je kindje tegen kou en regen. Het regenscherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  39,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Luxurious Liner

  Met de Quinny Hubb Luxurious Liner profiteert je kindje van extra zitcomfort in het zitje van de Quinny Hubb. Bovendien geeft de Luxurious liner een luxueuze uitstraling aan jouw Quinny Hubb kinderwagen.
  59,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Seat Liner Grey

  Met de Quinny Hubb Seat Liner Grey zit je kindje heerlijk in de Quinny Hubb. De seat liner verkleint het zitgedeelte zodat je kindje perfect ondersteunt wordt en heel comfortabel in de kinderwagen zit.
  39,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead

  De Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead geeft je kindje houvast tijdens de wandeling als het in de Quinny Hubb kinderwagen zit. De beugel is ook geschikt voor de Quinny Huxx reiswieg en is zowel veilig als praktisch in gebruik.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Kinderwagen 2-in-1

  De Quinny Hubb Kinderwagen 2-in-1 is een veelzijdige kinderwagen die eenvoudig uit te breiden is tot een praktische duowagen. Het frame met foam banden is bijzonder wendbaar en stabiel en is slechts 57 cm breed.
  948,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo

  Met het Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo maak je van de Quinny Hubb een praktische duowagen. Het Hop-On Board is ideaal voor kinderen die al zelf kunnen lopen en af en toe nog even mee willen liften met de kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje

  De Quinny Pebble Plus is een comfortabel en extra veilig autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm én aan de strenge I-Size norm.
  189,-
15 Resultaten