Quinny Hubb Kinderwagen

14 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Kinderwagen

  De Quinny Hubb Kinderwagen is een veelzijdige kinderwagen die eenvoudig uit te breiden is tot een praktische duowagen. Het frame met foam banden is bijzonder wendbaar en stabiel en is slechts 57 cm breed.
  594,15
 • Quick view

  Quinny Hux Reiswieg

  De Quinny Hux Reiswieg is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is perfect te combineren met de Quinny Hubb kinderwagen. De Quinny Hux reiswieg heeft een slim ontworpen dekje en is lichtgewicht (3 kg).

  250,-

  212,50

 • Quick view

  Quinny Hubb Zonnekap

  Met de Quinny Hubb Zonnekap geef je jouw Quinny Hubb kinderwagen of Hux reiswieg een hele nieuwe look. De zonnekap is gemaakt van waterafstotend materiaal en kan met behulp van een rits worden verlengd.
  69,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Duo Uitbreidingsset

  De Quinny Hubb Duo Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Quinny Hubb Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je van jouw kinderwagen namelijk een praktische duowagen voor twee kindjes.

  149,-

  126,65

 • Quick view

  Quinny Hubb From-Birth Cocoon

  De Quinny Hubb From-Birth Cocoon biedt je kindje in de eerste maanden extra veel geborgenheid en bescherming. De cocoon is een babynestje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Quinny Hubb kinderwagen.
  92,76
 • Quick view

  Quinny Hubb Luxurious Liner

  Met de Quinny Hubb Luxurious Liner profiteert je kindje van extra zitcomfort in het zitje van de Quinny Hubb. Bovendien geeft de Luxurious liner een luxueuze uitstraling aan jouw Quinny Hubb kinderwagen.
  59,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Summer Liner

  De Quinny Hubb Summer Liner is een zomerse accessoire voor de Quinny Hubb kinderwagen. De summer liner is gemaakt van ademend materiaal waardoor het zitgedeelte altijd koel aan blijft voelen.
  49,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo

  Met het Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo maak je van de Quinny Hubb een praktische duowagen. Het Hop-On Board is ideaal voor kinderen die al zelf kunnen lopen en af en toe nog even mee willen liften met de kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead

  De Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead geeft je kindje houvast tijdens de wandeling als het in de Quinny Hubb kinderwagen zit. De beugel is ook geschikt voor de Quinny Huxx reiswieg en is zowel veilig als praktisch in gebruik.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje

  De Quinny Pebble Plus is een comfortabel en extra veilig autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm én aan de strenge I-Size norm.
  225,-
14 Resultaten