Silver Cross Wave Kinderwagen

Vervoer je kindje in stijl en kies voor een Silver Cross Wave kinderwagen. Het mooie, Britse design van deze wagen straalt luxe uit. De Silver Cross Wave kinderwagen verstel je gemakkelijk naar jouw wensen. Je kunt de kinderwagen maar liefst op 16 verschillende manieren gebruiken.

Lees meer...

De Silver Cross Wave kinderwagen is comfortabel

Het zitje en de reiswieg van de Silver Cross kinderwagen voelen heel comfortabel aan voor je kindje. Onder de ruime zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de UV-straling van de zon. De Ultraviolet Protection Factor van deze zonnekap is 50+.

De Silver Cross Wave kinderwagen is uit te breiden tot duowagen

De Silver Cross Wave kinderwagen is uit te breiden met een extra zitje voor een tweede kind. Dat is ideaal als er later een broertje of zusje bijkomt. Het is ook mogelijk om twee autostoeltjes op het frame te plaatsen. Dit kan met behulp van speciale adapters.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Wave Kinderwagen

  De Silver Cross Wave Kinderwagen wordt geleverd met veel handige accessoires. Bovendien is deze complete en stijlvolle kinderwagen heel gemakkelijk uit te breiden tot duowagen. Ideaal bij gezinsuitbreiding!
  1.299,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Reiswieg

  De Silver Cross Wave Reiswieg is een uitbreiding voor de Silver Cross Wave kinderwagen. De reiswieg heeft voldoende ventilatie en is stijlvol afgewerkt. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een goede reiswieg!
  349,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Parasol

  De Silver Cross Wave Parasol is een onmisbare accessoire voor de Silver Cross Wave kinderwagen. De parasol is gemakkelijk te bevestigen op het frame van de kinderwagen en beschermt je kindje tegen de zon.
  79,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Luiertas

  De Silver Cross Wave Luiertas heeft handige opbergvakken en stijlvolle details. De luiertas is perfect te combineren met de Silver Cross Wave kinderwagen. Daar wil je wel mee gezien worden!
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Premium Voetenzak

  De Silver Cross Wave Premium Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Wave kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Zitje

  Het Silver Cross Wave Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Wave kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  325,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Wave Adapter wordt jouw Silver Cross Wave kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Wave Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen bevestigen. Een handige uitbreiding voor je kinderwagen!
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Autostoeltje

  Het Silver Cross Simplicity Autostoeltje is compatibel met de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen. Het autostoeltje heeft een uitneembare inleg en een beendekje en wordt geïnstalleerd met de 3-punts autogordel of de bijpassende isofix.
  249,-
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Isofix Base

  Met de Silver Cross Simplicity Isofix Base kun je het Silver Cross Simplicity Autostoeltje snel en veilig installeren. De base wordt bevestigd door middel van Isofix, zo heb je geen veiligheidsgordel meer nodig.
  200,-
11 Resultaten