Cybex, kinderwagen

ABC Design Salsa kinderwagen

De ABC Design Salsa kinderwagen heeft luchtbanden. Het grote voordeel hiervan is dat de kinderwagen heel soepel rijdt. Luchtbanden zorgen voor een fantastische vering waardoor je kindje als een prins(es) vervoerd wordt in deze kinderwagen. De ABC Design Salsa wordt standaard geleverd inclusief een reiswieg zodat je je kindje al met de eerste wandeling kunt vervoeren in de kinderwagen. De reiswieg gebruik je 5 á 6 maanden, totdat je kindje er niet meer in past of totdat je merkt dat je kindje meer van de omgeving wilt zien en liever in het stoeltje wil zitten. 

Lees meer...

Handige eigenschappen van de kinderwagen

De ABC Design Salsa kinderwagen is met zorg ontworpen en heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Deze praktische kinderwagen heeft een omkeerbaar zitje zodat je kindje zowel naar je toe als van je af kan kijken. Naast veel handige eigenschappen zoals de zeer grote boodschappenmand blinkt de kinderwagen ook uit in z'n looks. Het opvallende frame geeft de ABC Design Salsa kinderwagen een elegante look.

Eindeloos wandelplezier met de ABC Design Salsa

Misschien ben je door de afbeeldingen op deze pagina wel overtuigd geraakt en wil je de kinderwagen bestellen. Als je dat doet op een werkdag voor 20 uur dan heb je de ABC Design Salsa in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Wil je de kinderwagen graag in de winkel uit komen proberen? Je bent van harte welkom in één van onze megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van je keuze.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Diamond Rose Gold

  De ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Diamond Rose Gold wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.

  839,90

  781,-

 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Diamond Asphalt

  De ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Diamond Asphalt wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.
  839,90
 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Kinderwagen 2-in-1 Street

  De ABC Design Salsa 4 Kinderwagen 2-in-1 Street kan vanaf de geboorte van je kindje worden gebruikt om samen te wandelen. De urban wagen wordt inclusief reiswieg en zitting geleverd en is geschikt tot 22 kg.
  729,90
3 Resultaten
Trustpilot