Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

Ben je op zoek naar een compacte kinderwagen voor in de stad? Dan is de Bugaboo Bee⁵ kinderwagen misschien wel iets voor jou. De Bugaboo Bee⁵ is er perfect op zijn plek en je kunt er heel makkelijk mee manoeuvreren. De Bugaboo Bee⁵ is bovendien uit te breiden met een reiswieg voor pasgeboren baby's. Zo kun je al vanaf het begin je kindje vervoeren in de Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. Duurzame materialen en uitgebreide testen zorgen er voor dat je jarenlang plezier hebt van de kinderwagen.. 

Lees meer...

Mix & Match jouw Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

Extra leuk aan de Bugaboo Bee⁵ is dat je deze kinderwagen helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. Er zijn diverse kleuren beschikbaar voor bijvoorbeeld het frame of de zonnekap zodat je de kinderwagen kunt samenstellen die past bij jouw stijl. De Bugaboo Bee⁵ is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bugaboo Bee 5 Classic Kinderwagen Alu Frame - Grey Melange

    De Bugaboo Bee 5 Classic Kinderwagen Alu Frame - Grey Melange is een comfortabele kinderwagen voor het gebruik in de stad. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
    719,-
1 Resultaten
Trustpilot