Nuna, Nuna Oxford

Bugaboo Donkey² kinderwagen

Deze generatie van de beroemde Bugaboo Donkey² is nog veelzijdiger, stijlvoller en functioneler dan 'ie al was. Als je op zoek bent naar een veelzijdige kinderwagen die je altijd kunt aanpassen aan jouw wensen van het moment, dan is de Bugaboo Donkey² echt iets voor jou! Deze kinderwagen is namelijk moeiteloos te veranderen van mono naar duowagen en andersom. Gebruik je de Bugaboo Donkey² kinderwagen voor één kindje dan profiteer je van uitzonderlijk veel opbergruimte, zonder dat je kinderwagen daar groot en lomp van wordt. Kortom: de Bugaboo Donkey² is perfect voor groeiende gezinnen!

 

Lees meer...

Ontdek de vele mogelijkheden van de Bugaboo Donkey²

De vernieuwde tweeling kinderwagen van Bugaboo biedt een reeks aan mogelijkheden. In de uitgebreide productbeschrijving van de Bugaboo Donkey² kinderwagen kun je hier meer over lezen. Ook kun je de handige uitlegvideo op deze pagina bekijken. Hierin geeft één van onze productspecialisten een gedetailleerde uitleg over de Bugaboo Donkey². De kinderwagen is overigens ook te bezichtigen en uit te proberen in al onze megestores. Van harte welkom!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1

  De Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  1.269,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey² Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?

  1.560,-

  1.515,-

 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Twin Kinderwagen 0 Mnd Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey² Twin Kinderwagen 0 Mnd Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.627,25
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Grey Melange

  De Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Grey Melange is geschikt voor verschillende terreinen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  1.329,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1

  De Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.
  1.329,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu 2-in-1

  De Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.
  1.269,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match Kinderwagen

  Stel de Bugaboo Donkey² Mono 2-in-1 Mix and Match Kinderwagen van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.304,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu / Blue Melange / Hemelsblauw

  Met de Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Blue Melange - Hemelsblauw kun je elke uitdaging aan. Of het nu in de stad, het bos of in de sneeuw is. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je altijd en overal comfortabel kunt wandelen.
  1.229,-
8 Resultaten