Thule, Thule Urban Glide 2, Kinderwagens

Bugaboo Donkey² Kinderwagen

Deze generatie van de beroemde Bugaboo Donkey² is nog veelzijdiger, stijlvoller en functioneler dan 'ie al was. Het ontwerp is veelbelovend. Als je op zoek bent naar een kinderwagen of wandelwagen die je altijd kunt aanpassen aan jouw wensen van het moment, dan is de Bugaboo Donkey² echt iets voor jou!

Lees meer...

De nieuwe kinderwagen van Bugaboo biedt een reeks aan mogelijkheden. Zoveel, dat ze zich niet meteen in drie zinnen laten omschrijven.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1

  De Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.

  1.269,-

  1.019,15

 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey² Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.560,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Twin Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey² Twin Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.627,25
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu / Grey Melange / Robijn Rood

  Met de Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Grey Melange - Robijn Rood kun je elke uitdaging aan. Of het nu in de stad, het bos of in de sneeuw is. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je altijd en overal comfortabel kunt wandelen.
  1.229,-
7 Resultaten