Bugaboo Lynx kinderwagen

De Bugaboo Lynx zit boordevol handige kenmerken, waardoor een bezoekje aan een winkel net zo comfortabel wordt voor jou en je kindje als een wandeling in de natuur. Deze kinderwagen is lichtgewicht en wordt ingeklapt in éé nstuk. Hierdoor draag je hem moeiteloos de trap op en af en til je hem gemakkelijk in- en uit je auto. Dankzij de lichtgewicht constructie wordt het makkelijk om je kindje te vervoeren én al je spullen in de grote bagagemand onder de stoel te dragen. Zelfs als de Bugaboo Lynx helemaal volgepakt is, wandel je soepel over hobbelige zandpaden of door drukke straten.

Lees meer...

Bugaboo Lynx online bestellen

De Bugaboo Lynx is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Zoals je in de uitgebreide productbeschrijving kunt lezen heeft de Bugaboo Lynx allerlei eigenschappen die ervoor zorgen dat een wandeling voor zowel jou als je kindje zeer comfortabel is. Uniek aan deze kinderwagen is dat de Bugaboo Lynx ingeklapt vervoerd kan worden als een trolley. Hierdoor neem je de kinderwagen heel makkelijk met je mee op reis of in het openbaar vervoer. 

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bugaboo Lynx Kinderwagen 2-in-1

    De Bugaboo Lynx Kinderwagen 2-in-1 is ultra compact opvouwbaar en geschikt vanaf de geboorte tot 22 kg. Bovendien is de kinderwagen te combineren met de los verkrijgbare Bugaboo Turtle Air By Nuna autostoel.
    899,-
1 Resultaten
Trustpilot