Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Cybex Talos S kinderwagen

De Cybex Talos S kinderwagen geeft comfort aan je kindje en heeft een luxe uitstraling. De Cybex Talos S kinderwagen is te gebruiken tot 22 kg. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van de Cybex Talos S kinderwagen. Ook is de Cybex Talos S kinderwagen in verschillende kleuren te verkrijgen. Ontdek jouw favoriet bij Babypark! Je kunt gemakkelijk ons hele aanbod online bekijken en je bestelling plaatsen. Lees meer...

Comfort Cybex Talos S kinderwagen

Het comfort van de Cybex Talos S kinderwagen is zeer goed. Je kunt het zitje van de Cybex Talos S kinderwagen naar je toe zetten of van je af. Zo kun je gemakkelijk wisselen, afhankelijk wat voor jouw kindje het fijnst is. Doordat je kindje heerlijk comfortabel in de Cybex Talos S kinderwagen ligt kunnen jullie samen genieten van de mooiste wandelingen. Ook kun je de voetensteun en rugleuning van de Cybex Talos S kinderwagen verstellen om je kindje nog wat extra comfort en ondersteuning te geven.

Kwaliteit van de Cybex Talos kinderwagen

De kwaliteit van de Cybez Talos S kinderwagen is goed. De kinderwagen groeit met je kindje mee en dit betekent dus ook dat de kinderwagen jaren mee gaat. Je kunt de Cybex Talos S kinderwagen gemakkelijk met een hand inklappen en blijft dan zelfstandig staan. Doordat de Cybex Talos S kinderwagen compact is neemt het ook niet zo veel ruimte in beslag. In de boodschappenmand kun je een boodschap kwijt van 5 kg. Doordat de wielen vering hebben kun je gemakkelijk over vrijwel elke weg met de Cybex Talos S kinderwagen rijden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Talos S Lux Kinderwagen Silver

  De Cybex Talos S Lux Kinderwagen Silver kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  599,95
 • Quick view

  Cybex Talos S Lux Kinderwagen Black

  De Cybex Talos S Lux Kinderwagen Black kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  549,95
 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
 • Quick view

  Cybex Talos S Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Cybex Balios S Kinderwagen 2-in-1 Black wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.

  529,95

  444,44

 • Quick view

  Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Black wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  759,90
 • Quick view

  Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Silver

  De Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Silver wordt geleverd met reiswieg en zitgedeelte en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  809,90
5 Resultaten
Trustpilot