Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Cybex Talos S kinderwagen

De Cybex Talos S kinderwagen geeft comfort aan je kindje en heeft een luxe uitstraling. De Cybex Talos S kinderwagen is te gebruiken tot 22 kg. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van de Cybex Talos S kinderwagen. Ook is de Cybex Talos S kinderwagen in verschillende kleuren te verkrijgen. Ontdek jouw favoriet bij Babypark! Je kunt gemakkelijk ons hele aanbod online bekijken en je bestelling plaatsen. Lees meer...

Comfort Cybex Talos S kinderwagen

Het comfort van de Cybex Talos S kinderwagen is zeer goed. Je kunt het zitje van de Cybex Talos S kinderwagen naar je toe zetten of van je af. Zo kun je gemakkelijk wisselen, afhankelijk wat voor jouw kindje het fijnst is. Doordat je kindje heerlijk comfortabel in de Cybex Talos S kinderwagen ligt kunnen jullie samen genieten van de mooiste wandelingen. Ook kun je de voetensteun en rugleuning van de Cybex Talos S kinderwagen verstellen om je kindje nog wat extra comfort en ondersteuning te geven.

Kwaliteit van de Cybex Talos kinderwagen

De kwaliteit van de Cybez Talos S kinderwagen is goed. De kinderwagen groeit met je kindje mee en dit betekent dus ook dat de kinderwagen jaren mee gaat. Je kunt de Cybex Talos S kinderwagen gemakkelijk met een hand inklappen en blijft dan zelfstandig staan. Doordat de Cybex Talos S kinderwagen compact is neemt het ook niet zo veel ruimte in beslag. In de boodschappenmand kun je een boodschap kwijt van 5 kg. Doordat de wielen vering hebben kun je gemakkelijk over vrijwel elke weg met de Cybex Talos S kinderwagen rijden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Geschikt vanaf geboorte
Vering op wielen
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Image Alt

  Mutsy Flow: ultieme combinatie van stijl en comfort

  Bekijk hier
  Image Alt

  Mutsy Flow: ultieme combinatie van stijl en comfort

  Bekijk hier
 • Cybex Talos S Lux Kinderwagen Silver
  Adviesprijs 0,-
 • Cybex Talos S Lux Kinderwagen Black
  Adviesprijs 0,-
 • Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Silver
  Adviesprijs 0,-
 • Cybex Talos S Lux Kinderwagen 2-in-1 Black
  Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  8 producten

  Populariteit
  Oval loader