Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Dubatti One E3 kinderwagen

Er zijn maar weinig producten op de markt die zoveel voordelen hebben als deze kinderwagen. Hij is voorzien van handige opties en slimme oplossingen. Je kunt de kleuren van het frame en de bekleding zelf kiezen. Hulp nodig bij het kiezen van de mooiste combinatie? Maak gebruik van de Dubatti One kleuren configurator!

Lees meer...

Design en kwaliteit

De Dubatti One E3 komt uit Italië, het land met liefde voor design. En dat is te zien. Deze kinderwagen is robuust en dankzij de strakke vormgeving ook heel chique. De details vertellen dat er met veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling van de Dubatti One E3 is gewerkt. De Dubatti One E3 is gemaakt van hoogwaardige materialen en zo ontworpen dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Comfort voor jou en je kindje

De Dubatti One E3 heeft luchtbanden voor optimaal comfort voor jou en je kindje. Behalve de duwbeugel zijn ook het zitje en de reiswieg in hoogte verstelbaar. Een absoluut pluspunt van deze kinderwagen? De Dubatti One E3 is met één hand in te klappen tot een compact, zelfstandig rechtopstaand pakket.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti One C-Line Kinderwagen 2-in-1

  De Dubatti One C-Line Kinderwagen 2-in-1 valt op door de contrasterende accentkleuren en stoere details zoals het mat zwarte frame met zwarte handgrepen en het zwarte lederen label aan de XL zonnekap.

  1.098,90

  999,-

 • Quick view

  Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  De prachtige en stijlvolle Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Zwart heeft een XL zonnekap en heel veel mogelijkheden om de kinderwagen aan te passen naar jouw wensen. Geniet samen met je kindje van ieder avontuur!

  989,99

  899,-

 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
2 Resultaten
Trustpilot