Qtus DuetPro, Qtus, kinderwagen

Easywalker MINI kinderwagen

Op deze pagina vind je de Easywalker MINI kinderwagen in alle opties die wij aanbieden. Zoek je een neutrale kleur, of durf je op te vallen met een gewaagdere kleurstelling? In ons assortiment vind je voor ieder wat wils. In de uitgebreide productbeschrijving en de video vind je alle informatie over de eigenschappen van de Easywalker MINI kinderwagen.

Lees meer...

Een comfortabele kinderwagen voor verschillende situaties

De Easywalker MINI kinderwagen is verkrijgbaar met of zonder reiswieg. Een reiswieg gebruik je in de eerste maanden om je kindje liggend te vervoeren. Op de Easywalker MINI kinderwagen kan ook een baby autostoeltje geplaatst worden zodat er een handig, veelzijdig reissysteem ontstaat.

Easywalker MINI online bestellen

De Easywalker MINI is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black

  De Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.

  599,99

  598,95

 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey

  De Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.

  599,-

  499,-

 • De nieuwe
  Stokke Xplory X
2 Resultaten