Buggy, buggys, Babyzen

Easywalker MINI kinderwagens

Met een MINI Easywalker kinderwagen ga je echt in stijl op stap! De Easywalker MINI is ontstaan uit samenwerking van het kinderwagenmerk Easywalker met automerk MINI. Deze kinderwagen ademt dan ook een typische MINI-stijl uit. De kleuren en patroontjes van de zitting bijvoorbeeld, kom je ook bij auto's van MINI tegen. Daarnaast heeft de Easywalker MINI alle kenmerken van een Easywalker kinderwagen. De wagen komt bijvoorbeeld heel stoer over en is gebruiksvriendelijk. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Easywalker MINI kinderwagens!

Lees meer...

Het gebruiksgemak van een Easywalker MINI

Deze kinderwagen is de meest compacte, de meest complete en met slechts 8 kg de lichtste in vergelijking met andere compacte kinderwagens. Na het wandelen kun je een Easywalker MINI kinderwagen gemakkelijk compact inklappen. Is de wagen ingeklapt, dan blijft deze zelfstandig staan, wat het gemakkelijker maakt om de wagen even ergens neer te zetten. Het compacte formaat en het lichte gewicht heeft als voordeel dat je de wagen gemakkelijk meeneemt, ook in een wat kleinere kofferbak van een auto. De Easywalker MINI weegt slechts 8 kg.

Het comfort van een Easywalker MINI

Een kinderwagen Easywalker MINI heeft veel verstelopties. Zowel de rugleuning als de beensteun en de zonnekap zijn aan te passen aan de wensen van je kindje. De hoogte van het zitje is aan te passen met behulp van speciale adapters. In de zonnekap zit een kijkvenster, zodat je kindje beter om zich heen kan kijken. Easywalker MINI kinderwagens zijn online te bestellen via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een Easywalker MINI kinderwagen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black

  De Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  629,99
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey

  De Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  629,99
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
2 Resultaten
Trustpilot