Nuna, Nuna Oxford

Joie Chrome DLX kinderwagen

Met de Joie Chrome DLX rijd je heel soepel overal naartoe. Je spulletjes berg je op in de boodschappenmand onder de zitting, waardoor je nog meer bewegingsvrijheid hebt. Ondertussen komt je kindje helemaal tot rust in de comfortabele zitting of reiswieg.

Lees meer...

Zonnekap en verstelbare zitting

De zitting plaats je voorwaarts of achterwaarts op het frame. Bij deze laatste optie houd je onderweg voortdurend oogcontact met je kindje. Wel zo gezellig! Dankzij de grote zonnekap zit je kindje lekker beschut tegen de zon.

Compatibel met autostoeltje

Op het frame past niet alleen een zitting of een reiswieg, maar ook een groep 0 autostoeltje. Dat is ideaal als je kindje in de auto in slaap is gevallen. Je hoeft dan je kindje na de autorit niet wakker te maken, maar je plaatst gewoon het autostoeltje vanuit de auto op het frame. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door. Ook handig bij een snelle boodschap. Zo hoef je de reiswieg niet mee te nemen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement

  De Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement wordt geleverd inclusief een reiswieg, een verkleiner voor het zitje en een beendekje. Met behulp van de adapters kun je een Joie baby autostoeltje op het frame bevestigen.

  599,-

  449,-

 • Quick view

  Joie Chrome DLX Kinderwagen

  De Joie Chrome DLX kinderwagen voldoet aan de wensen van de moderne ouder. De kinderwagen is praktisch in gebruik en beschikt over een ruime boodschappenmand en een grote zonnekap.
  299,-
2 Resultaten