Bugaboo Butterfly, Bugaboo, Bugaboo kinderwagen

Joie Chrome DLX kinderwagen

Met de Joie Chrome DLX kinderwagen rijd je heel soepel overal naartoe. Je spulletjes berg je op in de boodschappenmand onder de zitting, waardoor je nog meer bewegingsvrijheid hebt en je de kinderwagen makkelijk vooruit kunt duwen. Je kindje geniet van comfort in de reiswieg of het verstelbare zitje.

Lees meer...

Zonnekap en verstelbare zitting

De zitting plaats je voorwaarts of achterwaarts op het frame van de kinderwagen. Bij deze laatste optie houd je onderweg voortdurend oogcontact met je kindje. Wel zo gezellig! Dankzij de grote zonnekap zit je kindje lekker beschut tegen de zon. DLX staat voor "deluxe". Je kindje kan dus rekenen op een comfortabele wandeling! 

Compatibel met autostoeltje

Op het frame past niet alleen een zitting of een reiswieg, maar ook een groep 0 autostoeltje. Dat is ideaal als je kindje in de auto in slaap is gevallen. Je hoeft dan je kindje na de autorit niet wakker te maken, maar je plaatst gewoon het autostoeltje vanuit de auto op het frame van de Joie Chrome DLX kinderwagen. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door. Ook handig bij een snelle boodschap. Zo hoef je de reiswieg niet mee te nemen. Er zijn autostoeltjes van Joie verkrijgbaar zodat je een handige set hebt van hetzelfde merk.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement

    De Joie Chrome DLX Kinderwagen 2-in-1 Pavement wordt geleverd inclusief een reiswieg, een verkleiner voor het zitje en een beendekje. Met behulp van de adapters kun je een Joie baby autostoeltje op het frame bevestigen.

    599,-

    429,-

1 Resultaten
Trustpilot