Buggy, buggys, Babyzen

Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

De elegante Nuna Demi™ Grow is een handige en comfortabele kinderwagen. Dankzij de vering aan de wielen en de schuimbanden, rijd je met de Nuna Demi™ Grow ook heel comfortabel over oneffen terrein. Dankzij de extra grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Aan de zonnekap zit zelfs een uitrekbare kap om je kindje extra goed af te schermen tegen bijvoorbeeld de wind.

Lees meer...

Uitbreidingsmogelijkheden van de Nuna Demi™ Grow

Bij de kinderwagen wordt een adapterset voor een autostoeltje meegeleverd, zodat je een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame kunt plaatsen. Wil je met de Nuna Demi™ Grow een tweede kind vervoeren? De Nuna Demi™ Grow is uit te breiden met een extra reiswieg of een tweede zitje. Handig bij gezinsuitbreiding!

Handig opvouwsysteem

De Nuna Demi™ Grow is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje dat zelfstandig kan staan. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Demi™ Grow kinderwagen van Nuna online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuna Demi™ Grow Kinderwagen 2-in-1

    De Nuna Demi™ Grow Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel voor jou en je kindje en handig in gebruik. Bovendien is de Demi™ Grow kinderwagen uit te breiden met een Nuna baby autostoel en het Demi™ Grow tweede zitje.
    1.129,-
1 Resultaten
Trustpilot