Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Nuna Mixx™ Kinderwagen

Of je nu een blokje omloopt in je eigen buurt of een compleet dagje eropuit gaat in de stad, de Nuna Mixx™ kinderwagen is er altijd klaar voor. Deze kinderwagen heeft maar liefst vier gebruiksmogelijkheden, een comfortabele rugleuning voor je kindje en een grote opbergmand voor jouw shopaankopen.

Lees meer...

Handig en comfortabel

Allerlei extra functies maken de Nuna Mixx™ kinderwagen nóg leuker en fijner in gebruik. De Nuna Mixx™ is op twee verschillende manieren in te klappen. Verder heeft de kinderwagen een aantal verstelmogelijkheden. Je kunt de rugleuning in een volledige horizontale positie plaatsen, zodat je kindje onderweg kan slapen. De zonnnkap is lekker groot en kan zelfs verlengd worden. In de zonnekap zit ook een kiekeboe-raampje van gaas, zodat je kindje gemakkelijker om zich heen kan kijken.

Mooie kinderwagen

De zonnekap is dubbel zo mooi vanwege de dubbel gestikte binnenkant. Ook de luxe, handgestikte leatherlook voorbeugel en duwstang geven de Nuna Mixx™ kinderwagen een luxe uitstraling. Al met al is de Nuna Mixx™ een prachtige kinderwagen waar je veel plezier aan zult beleven.

Lees minder...

Filters

Prijs
Geschikt vanaf geboorte
Kleur frame
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Nuna Mixx Next Kinderwagen 2-in-1
    899,- Adviesprijs 0,-
  • Nuna Mixx Next Kinderwagen
    799,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader