kinderwagen, kinderwagens

Nuna Triv kinderwagen

De Nuna Triv kinderwagen is een echte alleskunner. De wielen van deze kinderwagen zijn klein genoeg om heel erg wendbaar te zijn, maar ook groot genoeg om de kinderwagen soepel over diverse ondergronden heen te manoeuvreren. In de uitgebreide productbeschrijving van de Nuna Triv kinderwagen op deze pagina vind je meer informatie.

Lees meer...

Kinderwagen voor de moderne ouder

De Nuna Triv kinderwagen voldoet volledig aan de wensen van de moderne ouder. De kinderwagen kan worden uitgebreid met een reiswieg of een baby autostoeltje waardoor je de kinderwagen al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Uniek is dat de Nuna Triv wordt geleverd inclusief een ring adapter voor het bevestigen van een autostoel. Deze adapter hoeft bij het inklappen niet verwijderd te worden, ideaal!

Het bestellen van een Nuna Triv kinderwagen

Is jouw oog gevallen op de Nuna Triv kinderwagen? Dan kun je via deze pagina eenvoudig online je bestelling plaatsen. Alle bestellingen op Babypark.nl worden vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je van de laagste prijsgarantie waardoor je nooit teveel betaald wanneer je een Nuna Triv kinderwagen bij Babypark koopt. In veel van onze megastores is de Nuna Triv ook uit te proberen op een testparcours.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Triv™ Kinderwagen Riveted

  Deze Nuna Triv™ Kinderwagen Riveted is van alle gemakken voorzien en is perfect voor in de stad. Bovendien klap je de wagen binnen een mum van tijd in en blijft deze zelfstandig staan zodat je je handen vrij hebt.
  749,-
 • Quick view

  Nuna Triv™ Kinderwagen 2-in-1 Riveted

  Deze Nuna Triv™ Kinderwagen 2-in-1 Riveted is van alle gemakken voorzien en is perfect voor gebruik in de stad. Bovendien klap je de wagen snel in en blijft deze zelfstandig staan zodat je je handen vrij hebt.
  1.009,-
2 Resultaten
Trustpilot