Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Nuna Triv kinderwagen

De Nuna Triv kinderwagen is een echte alleskunner. De wielen van deze kinderwagen zijn klein genoeg om heel erg wendbaar te zijn, maar ook groot genoeg om de kinderwagen soepel over diverse ondergronden heen te manoeuvreren. In de uitgebreide productbeschrijving van de Nuna Triv kinderwagen op deze pagina vind je meer informatie.

Lees meer...

Kinderwagen voor de moderne ouder

De Nuna Triv kinderwagen voldoet volledig aan de wensen van de moderne ouder. De kinderwagen kan worden uitgebreid met een reiswieg of een baby autostoeltje waardoor je de kinderwagen al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Uniek is dat de Nuna Triv wordt geleverd inclusief een ring adapter voor het bevestigen van een autostoel. Deze adapter hoeft bij het inklappen niet verwijderd te worden, ideaal!

Het bestellen van een Nuna Triv kinderwagen

Is jouw oog gevallen op de Nuna Triv kinderwagen? Dan kun je via deze pagina eenvoudig online je bestelling plaatsen. Alle bestellingen op Babypark.nl worden vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je van de laagste prijsgarantie waardoor je nooit teveel betaald wanneer je een Nuna Triv kinderwagen bij Babypark koopt. In veel van onze megastores is de Nuna Triv ook uit te proberen op een testparcours.

Lees minder...

Filters

Prijs
Kleur frame
Geschikt vanaf geboorte
Kleur frame
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Nuna Triv™ Next Kinderwagen
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader