Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagens

Qute Q-Move kinderwagens

Qute Q-Move kinderwagens zijn heel gemakkelijk in gebruik. Een Q-Move kinderwagen rijdt moeiteloos over zowel verhard als onverhard terrein. Alle wielen hebben vering. De wielen aan de voorkant zijn zwenkwielen. Rijd je over onverhard terrein, dan kun je de wielen vastzetten. Een groot pluspunt is ook het compacte opvouwsysteem. Wil je de kinderwagen extra compact opvouwen, dan haal je vooraf de wielen van het frame. Qute Q-Move kinderwagens zijn ook heel veilig. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN1888-1:2018. De wagens zijn echter niet geschikt om achter te rennen of te skaten.

Lees meer...

Het 3-in-1-systeem van Qute Q-Move

De Qute Q-Move is een multifunctioneel 3-in-1-systeem. Op het frame plaats je eerst een reiswieg. Is je kindje hiervoor te groot geworden, dan plaats je het wandelwagenzitje. Bij de kinderwagens van Qute Q-move horen ook adapters voor het plaatsen van één van de volgende autostoeltjes: Maxi-Cosi Rock, Cabrio Fix, Citi SPS en de Pebble (plus). Het gebruik van een Qute Q-Move kinderwagen in combinatie met een autostoeltje is ideaal als je even snel een boodschap wilt halen. Je hoeft je kind dan niet uit het autostoeltje te tillen en in de kinderwagen te zetten. In plaats daarvan haal je het autostoeltje met kind en al uit de auto en klik je het autostoeltje op het frame van de Qute Q-Move kinderwagen.

Reiswieg en zitje van Qute Q-Move kinderwagen

De Q-Move is met de reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 9 kg. Kan je kindje omrollen, zich omhoog duwen of zelfstandig zitten, dan mag de reiswieg niet meer gebruikt worden. Je gebruikt dan het wandelwagenzitje, totdat je kindje maximaal 15 kg weegt. Het wandelwagenzitje is in twee kanten op het frame te plaatsen, dus zowel voorwaarts als achterwaarts. De rugleuning van het zitje is in meerder posities te verstellen. Doe je de rugleuning verder naar achteren, dan kan je kindje onderweg een dutje doen.

Lees minder...
  • Qute Q-Move Kinderwagen 2-in-1 Jeans
    299,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader