Buggy, buggys, Babyzen

Thule Urban Glide 2 kinderwagen

De Thule Urban Glide is heel comfortabel en praktisch. Deze kinderwagen is gemaakt voor lange wandelingen. In het grote, afsluitbare opbergvak zijn heel wat spullen op te bergen. Je kindje geniet van een groot comfort. De grote zonnekap geeft je kindje optimale bescherming tegen de zon. Dankzij het kijkvenster, ziet je kindje toch veel van de omgeving.

Lees meer...

Verstelbare rugleuning

De rugleuning van het zitje is verstelbaar in meerdere posities. Je kunt de rugleuning zelfs volledig naar achteren plaatsen, zodat je kindje onderweg kan slapen. Dankzij de zachte voering, voelt het zitje van de Thule Urban Glide kinderwagen heel prettig aan.

Gebruiksgemak van de Thule Urban Glide 2

Behalve comfortabel is de Thule Urban Glide kinderwagen ook heel praktisch. De kinderwagen is een driewieler, waardoor het rijden door smalle bochten extra gemakkelijk gaat. Gebruik je de Thule Urban Glide even niet, dan vouw je deze heel eenvoudig op tot een gemakkelijk op te bergen pakketje. Je hebt bij het opvouwen slechts één hand nodig.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Kinderwagen

  De Thule Urban Glide 2 Kinderwagen weegt slechts 11,4 kg en is door de grote banden geschikt voor ieder terrein. De kinderwagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.
  659,-
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Double Duowagen 6 Mnd Jet Black 2021

  De Thule Urban Glide 2 Double Duowagen 6 Mnd Jet Black 2021 weegt slechts 15,5 kg en is gemakkelijk te besturen, ook wanneer er twee kinderen in de kinderwagen zitten. De Duowagen is geschikt voor ieder terrein.

  999,95

  799,-

 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Kinderwagen Dark Shadow 2021

  De Thule Urban Glide 2 Kinderwagen Dark Shadow 2021 weegt slechts 11,4 kg en is door de grote banden geschikt voor ieder terrein. De wagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.

  829,95

  792,52

3 Resultaten
Trustpilot