Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Bopita boxkleden

Maak de box voor je kindje compleet met een mooi Bopita boxkleed. Een Bopita boxkleed geeft je kindje in de box lekker veel comfort. Op dit kleed kan je kindje fijn tot rust komen en de wereld om zich heen ontdekken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bopita boxkleden. Zoek je een boxkleed voor een ronde box? Dan is deze pagina een echte aanrader. Veel van onze Bopita boxkleden hebben een rond formaat. Onze boxkleden van Bopita zijn gemaakt van sfeervolle stofjes die bij veel interieurs heel leuk staan.

Lees meer...

Een Bopita boxkleed of Bopita boxmatras

Naast Bopita boxkleden verkopen wij ook Bopita boxmatrassen. Een Bopita boxmatras vervult in principe dezelfde functie als een Bopita boxkleed. Vaak is een Bopita boxmatras net iets dikker dan een Bopita boxkleed. Een Bopita boxmatras heeft bijvoorbeeld een dikte van 3 cm, terwijl een Bopita boxkleed 1 cm dik is. Beide bieden je kindje overigens veel comfort. Meestal zijn beide exemplaren gevuld met polyether schuim. Sommige boxkleden van Bopita zijn uitwasbaar in de wasmachine. Meer informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Bopita

Het Nederlandse bedrijf Bopita is opgericht in 1987. Bopita houdt zich vooral bezig met het produceren van houten baby- en kindermeubels, zoals boxen. Bij de meubels maakt Bopita ook bijpassende accessoires, zoals Bopita boxkleden. Alle Bopita kindermeubels voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen. De meubels zien er schitterend uit door de eigentijdse en moderne designs. Ook de accessoires zien er heel stijlvol uit. Niet zo gek dus dat Bopita inmiddels al via 450 partners wereldwijd zijn producten verkoopt. Onze Bopita boxmatrassen en boxkleden zijn heel eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen het boxkleed of boxmatras zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
  • Bopita Square Boxkleed
    Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader