boxkleed, boxkleed baby

Bopita boxkleden

Maak de box voor je kindje compleet met een mooi Bopita boxkleed. Een Bopita boxkleed geeft je kindje in de box lekker veel comfort. Op dit kleed kan je kindje fijn tot rust komen en de wereld om zich heen ontdekken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bopita boxkleden. Zoek je een boxkleed voor een ronde box? Dan is deze pagina een echte aanrader. Veel van onze Bopita boxkleden hebben een rond formaat. Onze boxkleden van Bopita zijn gemaakt van sfeervolle stofjes die bij veel interieurs heel leuk staan.

Lees meer...

Een Bopita boxkleed of Bopita boxmatras

Naast Bopita boxkleden verkopen wij ook Bopita boxmatrassen. Een Bopita boxmatras vervult in principe dezelfde functie als een Bopita boxkleed. Vaak is een Bopita boxmatras net iets dikker dan een Bopita boxkleed. Een Bopita boxmatras heeft bijvoorbeeld een dikte van 3 cm, terwijl een Bopita boxkleed 1 cm dik is. Beide bieden je kindje overigens veel comfort. Meestal zijn beide exemplaren gevuld met polyether schuim. Sommige boxkleden van Bopita zijn uitwasbaar in de wasmachine. Meer informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Bopita

Het Nederlandse bedrijf Bopita is opgericht in 1987. Bopita houdt zich vooral bezig met het produceren van houten baby- en kindermeubels, zoals boxen. Bij de meubels maakt Bopita ook bijpassende accessoires, zoals Bopita boxkleden. Alle Bopita kindermeubels voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen. De meubels zien er schitterend uit door de eigentijdse en moderne designs. Ook de accessoires zien er heel stijlvol uit. Niet zo gek dus dat Bopita inmiddels al via 450 partners wereldwijd zijn producten verkoopt. Onze Bopita boxmatrassen en boxkleden zijn heel eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen het boxkleed of boxmatras zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Boxkleed Stars Grijs / Wit

  Het Bopita Boxkleed Stars Grijs / Wit is voorzien van een stijlvol design en wasbaar op 30 graden. Verder is het boxkleed leuk te combineren met andere producten van het merk Bopita. Praktisch in gebruik.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Boxkleed Streep Naturel / Wit

  Het Bopita Boxkleed Streep Naturel / Wit is voorzien van een stijlvol design en wasbaar op 30 graden. Verder is het boxkleed leuk te combineren met andere producten van het merk Bopita. Praktisch in gebruik.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxmatras Wit 95 cm

  De Bopita Rondo Boxmatras 95 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box van Bopita. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid. Het matras kan ook in een andere box van dezelfde afmeting.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Jersey White

  De Bopita Rondo Boxkleed Jersey White is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!
  59,-
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Stars Grey / White

  De Bopita Rondo Boxkleed Stars Grey / White is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!
  59,-
5 Resultaten