boxkleed, boxkleed baby

Childhome boxkleden

Maak de kinderbox compleet met een Childhome boxkleed. Childhome boxkleden zien er heel sfeervol uit. Sommige Childhome boxkleden zijn gemaakt van stofjes met leuke motiefjes. De meeste Childhome boxkleden zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Childhome boxkleden passen in ieder standaard formaat box. Lees meer...

Het comfort van Childhome boxkleden

Childhome boxkleden zijn gemaakt van zachte stoffen die heel fijn aanvoelen voor je kindje. Veel Childhome boxkleden zijn van katoen, soms gecombineerd met polyester. Op een Childhome boxkleed ontdekt je kindje op een comfortabele manier de omgeving en kan het fijn spelen.

Op meerdere manieren te gebruiken

Childhome boxkleden zijn lang niet alleen geschikt voor de box. Je kunt een Childhome boxkleed meestal ook gebruiken als vloerkleed. Voor de zekerheid is het beter om je kindje niet op een Childhome boxkleed te laten slapen.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Jersey Boxkleed Leopard 75 x 95 cm

  Dit Childhome Jersey Boxkleed Leopard 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  64,95
 • Quick view

  Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm

  Dit Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  64,95
2 Resultaten