boxkleed, boxkleed baby

Schattige boxkleden

 

Lees meer...

Voor schattige boxkleden heb je bij Babypark volop keus. Schattig, stoer en hip, wij hebben een verscheidenheid aan boxkleden. Voor ieder wat wils. Je moet daarom hier zijn voor een online aanbieding van een Pretura boxkleed. De boxkleden van Pretura zijn niet alleen schattig, ze zijn ook comfortabel en veilig.

 

De schattige Pretura boxkleden zijn lekker zacht. Je baby zal het daarom heerlijk vinden in zijn box. Op een boxkleed van Pretura kan hij lekker spelen. De Pretura boxkleden zijn ideaal voor alle kinderen, ook voor de allerkleinsten.

 

Grondkleed?
Een boxkleed van Pretura kan natuurlijk in de box, maar net zo goed op de grond worden gebruikt. Kijk goed naar de maat van je box voordat je een Pretura boxkleed gaat kopen; het zou zonde zijn wanneer je het kleed alleen maar op de grond zou kunnen gebruiken. Onder "specificaties" kan je altijd de afmetingen van onze boxkleden vinden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  59,-

  44,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras 72 x 93 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras 72 x 93 x 4,5 cm biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Ook voorkomt het matras rugklachten bij je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,-

  34,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras 80 x 100 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras 80 x 100 x 4,5 cm biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Ook voorkomt het matras rugklachten bij je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  59,-

  39,99

3 Resultaten
Trustpilot