Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Topsleep boxkleed

Topsleep staat voor de beste nachtrust van jou kindje. Topsleep wil slapen zo fijn en comfortabel mogelijk maken met de beste boxmatrassen. Een goede ondersteuning is dan ook zeer belangrijk voor je kindje. Doordat de Topsleep boxmatassen stevig zijn, zit het met ondersteuning van je kindje tijdens het liggen in de box helemaal goed.

Lees meer...

Topsleep boxmatras

Topsleep heeft erg praktische boxmatrassen. Het Topsleep boxmatras geeft je kindje een comfortabel en ontspannen gevoel. Het Topsleep boxmatras heeft een ventilerende werking en de hoes is te wassen met handwas. Op het Topsleep boxmatras moet nog wel een boxkleed liggen, dit geeft je kindje extra stevigheid in de box. Om vlekken in het boxmatras te voorkomen raden wij aan om een hoeslaken te gebruiken om het matras.

Kwaliteit Topsleep boxmatras

De kwaliteit van het Topsleep boxmatras is erg goed. Het Topsleep boxmatras is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor comfort en extra zachtheid. Je kunt de Topsleep boxmatrassen eenvoudig op onze website bestellen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Bovendien is een boxmatras meestal uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij (of je kindje in dit geval) in de meeste gevallen de volgende dag al van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
  • Topsleep Boxmatras Wit
    172,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader