Buggy's

Cam buggy's

 

Vervoer je kindje in een handige en comfortabele Cam buggy. Je past de buggy gemakkelijk aan jullie wensen en de grootte van je kindje aan. Cam buggy’s zijn meestal geschikt voor kinderen van maximaal 3 jaar oud. De buggy’s zijn verkrijgbaar in meerdere, fraaie kleuren. Hieronder lees wat Cam buggy’s allemaal te bieden hebben.

Lees meer...

Het comfort van een Cam buggy

Zowel de voetensteun als de rugleuning van een Cam buggy zijn verstelbaar. Duw je de rugleuning naar achteren, dan komt er gaas tevoorschijn. Dit gaas zorgt voor een goede luchtcirculatie. De zonnekap is lekker groot, zodat je kindje goed uit de zon zit. Dankzij de ventilatiestrook krijgt je kindje toch voldoende frisse lucht. Waait het veel en is het koud buiten? Trek dan het geïntegreerde windscherm van de buggy over de benen van je kindje heen. Zo is je kindje beschermd tegen de wind. Verder is een ‘Cam buggie’ ook heel gemakkelijk in gebruik.

Het gebruiksgemak van een Cam buggy

Een Cam buggy, zoals de Cam Compass, vouw je lekker snel met slechts één hand in elkaar. Dat is ideaal al je meerdere spullen bij je hebt of een baby in je arm draagt. Daarnaast blijft de ‘Cam buggie’ in opgevouwen staat zelfstandig staan. Dat maakt het opbergen stukken gemakkelijker. Neem je de opvouwen buggy met je mee, bijvoorbeeld als je op reis gaat? Aan het ingeklapte pakketje zit een handvat om de buggy van Cam als een trolley achter je aan te kunnen trekken. Cam buggy’s worden geleverd inclusief regenhoes en muskietennet. Ben je enthousiast geworden? Bestel jouw gewenste buggy van Cam eenvoudig online via Babypark.nl. Het voordeel van online shoppen is dat je dit overal kunt doen, waar je ook bent. Wij bezorgen de buggy zelfs bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt. Dat is nou eens gemakkelijk shoppen! Verder profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cam Flow Buggy

  De handige en compacte Cam Flow Buggy is geschikt vanaf 6 maanden tot circa 4 jaar. De buggy beschikt over een uittrekbare zonnekap en verstelbare voetensteun en rugleuning die in meerdere posities verstelbaar zijn.

  259,-

  199,-

 • Quick view

  Cam Compass Buggy

  De Cam Compass Buggy is een lichtgewicht buggy (6,9 kg) die compact ingeklapt kan worden. De buggy wordt geleverd met handige accessoires zoals een windscherm, reistas, muskietennet en regenhoes.
  169,-
2 Resultaten