Buggy's

Joie Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

10 Resultaten
 • Quick view Joie Pact Buggy

  Joie Pact Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
 • Quick view Joie Brisk LX Buggy

  Joie Brisk LX Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  159,-
 • Quick view Joie Mytrax Buggy

  Joie Mytrax Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Joie Nitro LX Buggy

  Joie Nitro LX Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  109,-
 • Quick view Joie Litetrax 4 Buggy Chromium

  Joie Litetrax 4 Buggy Chromium

  Uit voorraad leverbaar

  219,-

  204,31

10 Resultaten

Joie buggy

 

Wat zien ze er leuk uit hè, de buggy’s van Joie? Een eenvoudig en stijlvol design in combinatie met bijzonder kleurgebruik. Strepen of een opvallend kleurtje, kies de variant die het beste bij jou past. Met de Joie buggy wil jij gezien worden!

 

Heel gebruiksvriendelijk

De Joie buggy’s zijn heel gebruiksvriendelijk, een ingewikkelde handleiding is overbodig. Je klapt ze in mum van tijd in, ze zijn wendbaar en je neemt ze met het grootste gemak overal mee naar toe. En dat zijn precies de eigenschappen die een goede buggy moet hebben.

 

Joie buggy online verkrijgbaar

Alle Joie buggy’s zijn online verkrijgbaar. Voor veel buggy’s binnen NL geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en direct online betaald, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je jouw favoriete Joie buggy dan de volgende dag al in huis en kun je er meteen op uit voor een heerlijke wandeling.