Buggy's

Kees Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

2 Resultaten
 • Quick view Kees K2 Go Buggy

  Kees K2 Go Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  99,95
 • Quick view Kees K2 Go Buggy

  Kees K2 Go Plus Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
2 Resultaten

Kees buggy

 

Op deze pagina vind je ons assortiment Kees buggy's. In de uitgebreide beschrijvingen bij de producten vind je meer informatie. Ben je overtuigd van een Kees buggy? Bestel deze dan eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert dan direct van onze Laagste Prijs Garantie. Zie je elders het product goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug.

 

Ideaal voor op reis

Een Kees buggy is ideaal voor op vakantie, een dagje weg of een ander uitstapje. De Kees buggy is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden ingeklapt tot een wel heel compact pakketje. Zo kun je de Kees buggy gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De Kees buggy is zelfs zo compact dat hij ook heel geschikt is om mee te nemen in het vliegtuig.

 

Een comfortabele wandeling

Aan comfort en vering heeft een Kees buggy geen gebrek. Zowel jij als je kindje kunnen genieten van een comfortabele wandeling met deze buggy. De Kees buggy is gemakkelijk te besturen en biedt een zachte zitplaats aan je kindje.