kidsriver buggy, kidsriver buggy's, buggy kidsriver

Kidsriver Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

2 Resultaten
 • Quick view Kidsriver Bizzi 2 Buggy

  Kidsriver Bizzi Buggy 2

  Uit voorraad leverbaar

  99,-

  89,99

 • Quick view Kidsriver Fancy 2 Buggy

  Kidsriver Fancy 2 Buggy

  Uit voorraad leverbaar

  109,-

  98,99

2 Resultaten

Kidsriver buggy

 

De Kidsriver buggy´s zijn verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren zodat ze multi-inzetbaar zijn. Handig voor bij de oppas(oma). Door de neutrale kleuren zijn de buggy’s geschikt voor zowel jongens als meisjes. De buggy’s zijn voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en zwenkwielen. Er is dus aan veiligheid én aan gebruiksgemak gedacht.

 

Betaalbare kwaliteit

De Kidsriver buggy´s zijn betaalbaar, compact en gemakkelijk op te vouwen. Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van goede materialen. Iedere Kidsriver buggy heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard voldoen de buggy’s aan de Europese veiligheidsnormen.

 

Kidsriver buggy online verkrijgbaar

Heb jij je hart verloren aan één van de buggy’s van Kidsriver? Bestel hem dan in onze webshop. Doe je dit voor 20.00 uur, dan wordt hij meestal de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dat is nog eens makkelijk shoppen!