kidsriver buggy, kidsriver buggy's, buggy kidsriver

Kidsriver buggy

De Kidsriver buggy´s zijn verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren zodat ze multi-inzetbaar zijn. Handig voor bij de oppas(oma). Door de neutrale kleuren zijn de buggy’s geschikt voor zowel jongens als meisjes. De buggy’s zijn voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en zwenkwielen. Er is dus aan veiligheid én aan gebruiksgemak gedacht.

Lees meer...

Betaalbare kwaliteit

De Kidsriver buggy´s zijn betaalbaar, compact en gemakkelijk op te vouwen. Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van goede materialen. Iedere Kidsriver buggy heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard voldoen de buggy’s aan de Europese veiligheidsnormen.

Kidsriver buggy online verkrijgbaar

Heb jij je hart verloren aan één van de buggy’s van Kidsriver? Bestel hem dan in onze webshop. Doe je dit voor 20.00 uur, dan wordt hij meestal de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dat is nog eens makkelijk shoppen!

Lees minder...
2 Resultaten
 • + Gratis parasol
  Quick view

  Kidsriver Fancy 2 Buggy

  Met de Kidsriver Fancy 2 buggy ben je voorzien van veel gemak en comfort. De buggy beschikt over een verstelbare zonnekap, rugleuning en een voetensteun en is in te klappen tot een compact pakketje.

  145,-

  109,99

 • Quick view

  Kidsriver Bizzi Buggy 2 Zand

  De Kidsriver Bizzi 2 biedt jou onder andere een slaapstand, zonnekap en voetensteun die aan te passen zijn naar jouw wensen. Daarnaast is deze buggy goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm EN 1888.
  99,99
 • New! Dubatti
  Smart buggy
2 Resultaten
Trustpilot